x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Studenten laptop

Studenten laptop

Studenten laptop

Onze selectie van laptops voor studenten zijn geschikt voor de meeste studenten waarbij is gelet op voldoende specificaties tegen een scherpe prijs. Advies nodig over welke specificaties belangrijk zijn voor jouw laptop? Lees dan ons aankoopadvies!

Van laag naar hoog sorteren

4 Item(s)

Van laag naar hoog sorteren

4 Item(s)

Studenten laptop huren? Smart Student Deals is er voor je!

Heb jij al een studenten laptop? Een laptop voor je studie is eigenlijk noodzakelijk. Op sommige hogescholen en universiteiten is het zelfs verplicht een goede laptop aan te schaffen. Om verslagen te schrijven, maar soms ook voor andere taken. Op een bouwkunde-opleiding hebben de studenten bijvoorbeeld ook 3d-software nodig. En als je grafische vormgeving studeert heb je een studenten laptop met Photoshop, Fireworks en andere Adobe software nodig.

 

Wil je ook een laptop huren voor je studie? Kijk hierboven in het assortiment laptops en bestel direct je nieuwe studenten laptop.


Studenten laptop

Voordelen van een studentenlaptop

Waarom zou je kiezen voor een eigen laptop? Een studentenlaptop kun je overal mee naar toe nemen. Zo kan je overal:

• leren voor tentamens indien er tentamenstof online staat;
• werken aan verslagen en essays;
• presentaties maken in Prezi of Powerpoint;
• e-mail bekijken, opstellen en versturen;
• andere opdrachten - specifiek voor jouw studie - uitvoeren.

 

 

 

Een laptop kopen? Huren is vaak slimmer...

Waarom zou je een dure laptop kopen als je ook kunt huren? Een laptop huren is dé uitkomst voor studenten. Je hoeft namelijk niet te sparen of in één keer een groot bedrag te betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast laag bedrag. Daarvoor krijg je de nieuwste laptop én de beste service. Want als de laptop kapot gaat, krijg je standaard een andere laptop ter vervanging. Je kunt dus gewoon doorwerken terwijl je eigen laptop gratis wordt gerepareerd. Je studeert dus zorgeloos met de beste laptop en betaalt geen extra kosten voor een eventuele reparatie. Dat is pas 'slim studeren'!

Studentenlaptop advies nodig?

Het is belangrijk om de juiste laptop te huren voor jouw opleiding. Het is namelijk zonde als je een laptop huurt die niet aan de eisen van je school voldoet. Wij bij Smart Student Deals helpen je daarom met jouw keuze. We hebben ervaring met de eisen van verschillende scholen. Wil je dus zeker zijn van de juiste laptop? Kies dan voor ons! Liever geen telefonisch contact? Klik dan onderaan de tekst naar het artikel om meer te lezen over de beste laptop voor studenten.

Laptop in termijnen voor studenten

Al onze studenten laptops worden bij je thuis bezorgd. Windows is al voor je geïnstalleerd. Kies daarom direct een laptop uit ons assortiment. Wil je weten welke laptop het beste bij jou past? Lees dan ons artikel ‘de beste laptop voor studenten’ of neem contact op met de klantenservice. We zijn je graag van dienst. We beantwoorden graag al jouw vragen!

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden