x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Televisies

Televisies

Televisies

Met een biertje in je hand televisie kijken met al je huisgenoten? Kijk dan tussen onze A-merk televisies. Deze televisies zijn geselecteerd op prijs- kwaliteit verhouding. Lease de televisie nu met al je huisgenoten voor nog geen biertje per maand. Klik voor een uitgebreid aankoop advies hier!

Van laag naar hoog sorteren

6 Item(s)

Van laag naar hoog sorteren

6 Item(s)

Tv huren Student?

Waarom een tv huren? Heel simpel. Als je een tv huurt heb je het nieuwste model in huis voor een vaste lage huurprijs. Dankzij de uitstekende service van SmartStudentDeals.nl heb je bovendien meteen garantie gedurende de gehele huurperiode op het toestel. Ideaal voor studenten, want dit betekent dat de tv kosteloos wordt gerepareerd als er iets kapot gaat. Kan het apparaat niet meer gemaakt worden, dan krijg je van ons gratis een vervangend toestel. Zo mis je nooit meer een voetbalwedstrijd of je favoriete serie. Ook belangrijk voor een studenten TV: voortaan kun je ongestoord gamen op je gloednieuwe televisie!

Tv verhuur door SmartStudentDeals.nl

Snelle en eenvoudige tv verhuur door SmartStudentDeals.nl. Als student zijnde geniet je van verschillende kortingen; Je krijgt een uitstekende service en de beste garantie. Ideaal voor studenten, want je betaalt maandelijks een vast laag bedrag. Je hoeft niet te sparen of in één keer een groot bedrag te betalen. Tv verhuur maakt televisie kijken op de nieuwste toestellen voor iedereen mogelijk. Dus: is je oude tv toe aan vervanging of gewoon kapot? Vervang deze direct met één van de tv’s uit het SmartStudentDeals assortiment. 

Televisie huren in 3 stappen

Een televisie huren doe je natuurlijk bij SmartStudentDeals.nl. Volg eenvoudigweg de 3 stappen hieronder.

• Zoek in het assortiment het model dat bij jou past.

• Vul je gegevens in of neem contact op met de klantenservice (088 - 712 9010)

• Maak een afspraak en de TV wordt bij je thuisbezorgd en meteen geïnstalleerd.

Televisie merken die wij aanbieden

Wij van SmartStudentDeals.nl hebben alleen de beste kwaliteit tv schermen ter beschikking voor jou als student. De merken die wij aanbieden zijn Samsung en LG. Het onderlinge verschil zit hem in de inches van het scherm. Daarbij bieden we o.a. full HD. Graag helpen we je bij het kiezen van het voor jou perfecte tv scherm. Vind je bijvoorbeeld gamen belangrijk, dan heb je waarschijnlijk een ander apparaat nodig dan wanneer je je televisie voornamelijk gebruikt om films en series terug te kijken. Wat je wensen ook zijn, bij ons krijg je een juist en eerlijk advies.

Heb je een voorkeur voor een ander merk? Laat het ons ook dan weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Een televisie huren, student? Dit regel je eenvoudig bij ons;)

Gouden tip: huur een tv scherm van LG! Deze TV is voor een student zoals jou heel handig. Hang hem in je studentenkamer of bij je in huis. 

Een studenten TV kiezen

Wat voor soort TV is nou echt geschikt als studenten TV? Die vraag wordt ons vaak gesteld. Daar hebben we dus over nagedacht! Het antwoord zou je wel eens kunnen verbazen... Komt-ie: De beste TV voor een studentenhuis is de TV die de meeste opties heeft. Want jullie wonen misschien wel met 10 personen in één huis. Een van jullie wil graag films kijken via de TV, de ander wil de Xbox kunnen aansluiten en weer een andere huisgenoot wil juist de Playstation kunnen gebruiken. En wat dacht je van de huisgenoot die gek is op documentaires over muziek? Voor hem is het vooral belangrijk dat de televisie een goede geluidskwaliteit heeft. De gamers daarentegen vinden misschien gewoon meerderde HDMI aansluitingen weer een vereiste. TV huren student? at doe je bij SmartStudentDeals.nl. Volop keus en de beste service. 

De beste manier om een TV te kiezen is dus om met z'n allen samen te bepalen welke opties belangrijk zijn. Bekijk dan het aanbod op de website en bepaal samen welke TV het meest geschikt. Succes met kiezen!

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden