Black Friday bij Skala.nl!

Black Friday, de vrijdag na Thanksgiving in Amerika staat bekend als de aftrap voor de kerstinkopen. Winkelketens in Amerika maar ook in Nederland beginnen op Black Friday met mega scherpe aanbiedingen zodat iedereen goedkoop kerstinkopen kan doen.

Ook bij Skala.nl kan je profiteren van mega scherpe aanbiedingen op Black Friday! Dit is hét moment om nieuwe apparaten te gaan huren voor een super laag bedrag per maand. De deals zijn van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november te bestellen! Black Friday is dus niet alleen op vrijdag maar ook in het weekend. Op maandag profiteer je van de Cybermonday deals!

Hoe werkt het?

Je ontvangt op 24 november tot en met 27 november een speciale Black Friday nieuwsbrief van Skala.nl. In deze nieuwsbrief staat welke deal er op dat moment te bestellen is. Omdat de deals zulke scherpe prijzen bevatten kunnen we elke deal slechts 24 uur beschikbaar maken. Je moet er dus wel snel bij zijn! Verlopen is ook echt verlopen!

Er komen verschillende apparaten voorbij zoals o.a. een Samsung televisie, een televisie in combinatie met een Playstation 4 en de nieuwste Samsung AddWash wasmachine. Wil jij dus op de hoogte gehouden worden van onze mega deals? Schrijf je onderaan de website dan snel in op de nieuwsbrief! Houd je mailbox op vrijdag 24 november tot en met maandan 27 november goed in de gaten!

Algemene voorwaarden:

  • Deze actie is niet te combineren met andere promotionele acties van Skala.nl.
  • De acties zijn alleen geldig op 24, 25, 26 en 27 november tijdens het weekend van Black Friday.
  • De korting geldt alleen op een nieuw contract bij Skala.nl.
  • Elke actie geldt 24 uur of zolang de voorraad strekt. 
  • Per geselecteerde actie zijn er aanvullende voorwaarden die in combinatie met deze voorwaarden gelden.
  • Skala.nl houdt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
  • Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden.