x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Welkom op het SmartStudentDeals blog!

Ga jij studeren of ga je op kamers? Dan ga je het echte studentenleven in! Vol spannende, leuke en bijzondere momenten. Je leest hier alles over het studentenleven, op kamers gaan en over jouw studie- en huisgenoten.

SmartStudentDeals blog

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk alle 59 artikelen

Je zit in het laatste jaar van je studie en de volledige focus ligt op je scriptie. Meer dan terecht ook, want dit is ongeveer het lastigste en het meest tijdrovende wat je in je hele school/studieperiode hebt gedaan. Toch is het handig om te kijken wat je na je studie gaat doen. Er zijn vaak twee soorten personen in dit proces. De een wilt graag doorsturen omdat hij of zij nog niet toe is aan een fulltime job of wilt graag nog meer kennis opdoen. De ander is blij dat al die jaren studeren erop zitten en eindelijk aan de slag kan. Wat de opties na jouw studie zijn, lees je in deze blog.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl

Online privacy. Hoe denken jongeren daar eigenlijk over? We gingen op onderzoek uit en vroegen het aan 475 jongeren. En wat denk je? Ze weten dat er risico’s zijn, maar houden er niet al te veel rekening mee. Pikante foto’s versturen, onbedekte webcams en een nonchalante houding. Het komt regelmatig voor. Maar er is meer. Lees je even mee?

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl

Woon jij in een studentenhuis? Meerdere studenten samen in één woonruimte, dat kan nog wel eens voor irritatie zorgen. Vieze afwas die nét iets te lang blijft liggen, afspraken die niet nagekomen worden of luide muziek wanneer jij probeert te slapen:  het is niet altijd leuk om huisgenoten te hebben. Wij hebben gelukkig een aantal tips hoe je het beste met vervelende huisgenoten kunt omgaan.

dramatische huisgenoten


Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door skala BV

Goed nieuws voor de studenten die erover denken om na de zomer te beginnen met een studie! Wie namelijk een studie begint in het najaar van 2018, hoeft in het eerste jaar maar de helft van het collegegeld te betalen. Maar wat houdt dit precies in en waarom is dit nu pas het geval? We praten je even bij in dit artikel.

collegegeld


Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Studenten blog door skala BV

Als student is het altijd leuk om een feestje te bezoeken. Ook het zelf geven van een feest is leuk, maar vaak veel moeite en te duur. Maar dat hoeft dus niet. Benieuwd hoe je goedkoop een feest kunt organiseren? Bekijk dan onze 5 tips om eenvoudig een geslaagd low budget studentenfeest te organiseren.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk alle 59 artikelen

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden