x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Welkom op het SmartStudentDeals blog!

Ga jij studeren of ga je op kamers? Dan ga je het echte studentenleven in! Vol spannende, leuke en bijzondere momenten. Je leest hier alles over het studentenleven, op kamers gaan en over jouw studie- en huisgenoten.

SmartStudentDeals blog

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk alle 45 artikelen

Gaat jouw kind op kamers? Dan zijn er een aantal financiële punten waar jij als ouder op moet letten, maar ook je kind heeft wat aandachtspunten. Hoe zorg je dat alles goed geregeld is en dat je aan alle regels voldoet? De belangrijkste punten lees je in dit artikel. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door skala BV

Je kind op kamers is een hele stap. Natuurlijk wil je dat jouw zoon of dochter goed terecht komt. Maar waar moet je allemaal op letten? Wat moet er geregeld worden? En waar begin je? SmartStudentDeals vertelt je wat jij moet weten zodat zowel jij als je kind een toptijd tegemoet gaan. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl

Ga je op zoek naar een kamer in een leuke studentenstad? Dan ontkom je waarschijnlijk niet aan een hospiteeravond. Een spannende avond waarbij je (hopelijk) kennis maakt met je toekomstige huisgenoten. Om je te helpen met een goede voorbereiding hebben we een aantal typische vragen voor hospiteren die je kunt verwachten op een rijtje gezet.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals

Goedkope vakantie fixen

22-06-17 17:01

goedkope vakantie fixen

Tijdens de zomer wil je natuurlijk op vakantie. Maar niet alle vakanties passen in een studentenbudget. Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om een goedkope vakantie voor studenten te fixen. Toch is het soms nog even zoeken. Om het makkelijk voor je te maken zijn hier een aantal tips voor een goedkope vakantie.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl

Op kamers gaan

Heb jij besloten om op kamers te gaan? Of ben je al uitwonend,maar is het tijd voor een andere studentenkamer? Dan wil je natuurlijk de juiste kamer vinden. Om jou te helpen bij het zoeken van een kamer geven we je in dit artikel een aantal tips om jouw nieuwe studentenkamer te vinden.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Studenten blog door SmartStudentDeals.nl
Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk alle 45 artikelen

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2017. Alle rechten voorbehouden