x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Welkom op het SmartStudentDeals blog!

Ga jij studeren of ga je op kamers? Dan ga je het echte studentenleven in! Vol spannende, leuke en bijzondere momenten. Je leest hier alles over het studentenleven, op kamers gaan en over jouw studie- en huisgenoten.

Ben jij energierijk?

30-10-15 13:18

Energie is een belangrijke factor in het leven!  Ben jij energierijk?

Het leven van studenten gaat niet over rozen. Door al dat studeren, stappen, en al die borrels en etentjes met je studentenvereniging zul je aan het eind van de dag weinig energie meer over hebben. Als je eenmaal je kussen raakt zal je waarschijnlijk metéén in slaap vallen! Een goede nachtrust is erg belangrijk voor een goede gezondheid en voor meer energie. Hieronder staan nog een aantal tips die zorgen voor meer energie:

Tips voor het besparen van energie:

De belangrijkste tip is: zorg voor een goede nachtrust en ga op tijd naar bed. Check maximaal 10 minuten je Whatsapp, Facebook, Instagram noem maar op en zet daarna het geluid van je telefoon uit.

Na een goede nachtrust begin je met 5 minuten ochtendgymnastiek wat bestaat uit sit-ups en push-ups. Een frisse ochtendwandeling, met of zonder hond, is ook goed voor je.

Drink veel water, minstens 1 liter per dag.

Ontbijten in de ochtend is het belangrijkste wat er is, ook al is het maar een stuk fruit. Het zorgt voor de juiste brandstoffen om de dag te beginnen.

Zoek positieve vrienden uit, negatieve vrienden vergen héél véél energie!

Beweeg elke dag, zorgt dat je niet de hele dag stil zit.

Lach de hele dag door, uit onderzoek is gebleken dat lachen gezond is en je wordt er veel gezelliger van!

Geplaatst in Studenten blog door

Lissa Bakker

Laat een reactie achter

Verstuur reactie* Verplichte velden

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden