Een verblijf waar je alleen maar van kan dromen

TravelHunter maakt het realiteit

Je scrolt urenlang langs de mooiste hotels van verschillende reisorganisaties. De schitterende foto’s laten je dromen over een reis naar een hagelwit strand met palmbomen die hier en daar voor een plekje schaduw zorgen. Onmogelijk, denk je. Snel klik je het laagste budget maar weer aan.

Satijnen lakens, luxe kamers en een rondom uitzicht op de zee met in de verte de bergen.  Overnachten in een 5 sterrenhotel is een hele ervaring. ’s Ochtens de dag starten met een uitgebreid ontbijt en in de avond een cocktail in de loungebar als afsluiting van weer een mooie dag. 5 sterrenhotels staan vooral bekend om hun luxe, maar daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. Velen denken dat dit slechts bij een droom blijft. Maar TravelHunter maakt het mogelijk voor jou!  Zo hoef je nooit meer zelf de beste deals uit te zoeken. TravelHunter zet dit allemaal voor jou op een rijtje.  

Waarom?

Om even helemaal tot rust te komen, is zo’n 5 sterrenhotel natuurlijk dé uitgelegen plek om te vertoeven. Je geniet er van een heerlijk, schoon zwembad en een uitmuntende service. De luxeresorts vind je over de hele wereld. Aan de witte stranden op Curaçao of langs de Spaanse kust op Lanzarote. Maar wat maakt een 5 sterrenhotel nou zo speciaal?

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • De accommodatie beschikt over een verfijnd restaurant, een luxueuze spa en een uitgebreid fitnesscentrum.
  • Het personeel is zeer beleefd en komt alle wensen van de gasten tegemoet.
  • De kamers zijn elegant ingericht en zijn voorzien van een ruime badkamer.
  • Elke kamer in het resort heeft een minibar met drankjes en snacks.
  • Gratis gebruik van wifi in de openbare ruimte én op de kamer.

Niet eens zo duur

Ben jij ook al helemaal in de wolken van een luxehotel?  Op vakantie naar een 5 sterren hotel kan met TravelHunter al vanaf €238 per persoon. Neem dus vooral een kijkje op www.travelhunter.nl. Reden genoeg om snel te boeken!