Kijkje bij SmartStudentDeals

De aanvraag

Je zit lekker op de bank te kijken op de website SmartStudentDeals.nl en beseft dat een wasmachine en droger huren ideaal voor jullie studentenhuis zou zijn! Je overlegt even met je huisgenoten en besteld een combi-deal. Jouw aanvraag komt binnen bij onze klantenservice. Zij gaan direct kijken of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor deze deal. Als alles is goedgekeurd, gaan we samen met jou een moment plannen om de wasmachine en droger te installeren.

Op naar het depot

Jouw order wordt gepland en doorgestuurd naar een van onze 5 opslag depots in Nederland. Een van de FSE’ers (Field Service Engineers) laadt jullie apparaten netjes in zijn bus en vertrekt met een verse kop koffie om op tijd op locatie te zijn. Het is druk op de weg, maar de monteur weet precies op tijd te komen. De FSE’er belt van te voren dat hij er aankomt en over een halfuur aanwezig is.

Installeren en klaar

Eenmaal bij jou aangekomen worden er wat gegevens gecontroleerd en worden de apparaten netjes geïnstalleerd. En wees maar niet bang, onze FSE’ers zijn het zware werk gewend, je kan lekker blijven zitten! Mocht er nog een oude droger uit het jaar 1800 staan, dan nemen wij die netjes mee als je dat wilt! Zo hoef je niet zelf naar de milieustraat te rijden met het oude apparaat.

Wassen maar!

Aan het einde van de installatie wordt er een installatieprogramma aangezet en legt de monteur  precies uit hoe alles werkt. Zorg ervoor dat je huisgenoten hierbij zijn, anders ben je straks de enige in het studentenhuis die aan het wassen is