Waarom zou je apparaten huren

Waarom zou je apparuur huren voor je studentenhuis? Ken je dat? Je wilt je kleren wassen, maar je wasmachine blijkt opeens stuk. Of dat ene belangrijke Champions league duel is niet te volgen door al die dode pixels in je tv. Er zit dus niets anders op dan een nieuw apparaat te kopen. Maar heb jij zin om daarvoor twee maanden al het geld van je bijbaan er tegenaan te gooien? Vast niet. Een interessante optie is om apparaten te huren. In dit artikel zetten we de voordelen op een rij.

Is leasen het nieuwe kopen?

Het leven van een student was al zwaar, maar houd je vast; het wordt alleen maar zwaarder. Die drankjes in de kroeg worden duurder, de studiekosten lopen op en dikke kans dat je huur ook nog eens stijgt. Even een moment van stilte voor je portemonnee.. Gelukkig zijn er nog alternatieven om het leven betaalbaar te houden. Tegenwoordig leasen we er namelijk op los. Denk maar eens aan auto’s, fietsen, maar ook je maandelijkse Spotify en Netflix abonnement. Dus waarom zou je niet ook je tv, wasmachine of koelkast huren? Apparaten die je nodig hebt, maar ook flink duur zijn. En laat je dat geld nou net niet altijd hebben. Apparatuur huren is hierbij een snel populairder wordende oplossing waarbij je voor een laag bedrag per maand een gloednieuw apparaat in huis hebt staan. Zo kijk je bijvoorbeeld tv in de scherpste kwaliteit en was je je kleding (kreukvrij) in de nieuwste wasmachine. Zonder dat je meteen een bak geld armer bent. Lekker toch?

Samen apparatuur leasen? Kan gewoon!

Mocht je huren nog steeds te duur vinden, dan is samen apparatuur leasen de ideale oplossing. Zeker handig in je studentenhuis waar je die apparaten toch nodig hebt. Bij SmartStudentDeals kun je bijvoorbeeld een wasmachine al huren vanaf een tientje per maand. Verdeel dit onder vier huisgenoten en je bent voor een superlaag bedrag heel de maand voorzien van frisse kleren.

Voordeel van apparatuur huren? 100% service!

Met apparatuur leasen hou je niet alleen geld over, maar profiteer je ook van een zéér uitgebreide service. Bezorging tot in je studentenhuis? Check. Installatie? Check. En is er toch een keer iets kapot? Dan bel je gewoon even en komt de monteur bij je langs om de boel te repareren of vervangen. En wist je dat je na een afgesproken periode automatisch het nieuwste model krijgt? Dat is nog eens service om blij van te worden. Ja maar, zit ik dan niet 800 jaar vast aan m’n apparaat? Als ik je hierboven al niet genoeg overtuigd heb van het nut van leasen, stel jezelf dan de vraag: ‘waarom zou ik geen apparaat leasen?’. Ik hoor je al mompelen; ‘ja maar daar zit ik zeker vijf jaar aan vast terwijl mijn studie nog maar twee jaar duurt’. Snappen we. Daarom bieden we lease oplossingen met verschillende termijnen. Dus ook als je voor de korte termijn iets zoekt, regelen we dat voor je. En lease je samen met je medebewoners een apparaat? Dan kun je het contract gewoon overzetten op een andere naam. Zo profiteer je van de nieuwste apparatuur, luxe service én flexibiliteit. Overtuigd en wil jij ook genieten van de modernste gemakken? Check dan direct onze televisies, laptops, consoles, wasmachines en koelkast of lees meer over hoe het werkt. Liever nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kijken wij even met je mee.