x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Welkom op het SmartStudentDeals blog!

Ga jij studeren of ga je op kamers? Dan ga je het echte studentenleven in! Vol spannende, leuke en bijzondere momenten. Je leest hier alles over het studentenleven, op kamers gaan en over jouw studie- en huisgenoten.

Studentenstad

19-11-15 12:02

De leukste studentenstad van Nederland!

Nederland is rijk aan studenten. Alle studenten wonen zeer verspreid over het land. Veel studenten huren een kamer in een studentenhuis, in een studentenstad. Studieinfo.nl heeft onderzoek gedaan naar de populairste studentensteden. Daar is een top 10 uitgekomen die hieronder te zien is.

1. Amsterdam    6. Groningen
2. Breda 7. Leeuwarden
3. Delft 8. Leiden
4. Eindhoven 9. Maastricht
5. Enschede 10. Nijmegen

 

Wij kennen nog veel meer studentensteden zoals Utrecht en Den Haag, Rotterdam en Arnhem. Die zijn echter niet genoemd in de bovenstaande lijst. Wij zijn het eigenlijk niet helemaal eens met deze top 10 en willen samen met onze smartstudents een nieuwe lijst samenstellen. Op de Facebookpagina van SmartStudentDeals.nl kun jij jouw stem uitbrengen, op dé studentenstad van Nederland. Klik hier voor de link naar de poll. De komende weken zullen de studentensteden stuk voor stuk worden uitgelicht in een nieuwe blog. Je hoeft niet direct te stemmen, alle studenten kunnen gedurende de maanden november en december hun stemmen laten horen.

Op 1 januari 2016 wordt dé studentenstad van 2015 bekend gemaakt! Wij zijn erg nieuwsgierig naar de uitslag. Zal die hetzelfde zijn als de top 10 van studieinfo.nl of zal de uitslag een hele andere wending nemen?

Geplaatst in Studenten blog door

Lissa Bakker

Laat een reactie achter

Reacties zijn gesloten voor dit blogbericht
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden