x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Bosch Koelvries 309 liter

BO-KGV36UW30
• Inhoud koelruimte: 215 liter
• Inhoud vriesruimte: 94 liter
• Energielabel: A++
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: Op bestelling

16,00 p/mnd
Bosch Koelvries 309 liter

Alles wat u moet weten over dit product


Slimme studenten leasen bij SmartStudentDeals.nl.

In de keuken van je studentenhuis mag een grote koelkast met vriesvak natuurlijk niet ontbreken. Deze Bosch koelvriescombinatie lijkt dan ook gemaakt voor studentenhuizen!

Wat deze Bosch koelvriescombinatie zo aantrekkelijk maakt? Allereerst de ruimte: 309 liter. Waarvan 215 liter koelruimte en 94 liter vriesruimte. Daarnaast de kwaliteit. Een Bosch koelvriescombinatie is iets duurder dan andere modellen, maar veruit het beste en meest energiezuinig. Op termijn bespaar je dus door een lagere energierekening!

Lease deze Bosch koelvriescombinatie nu vanaf € 16,- per maand!

Wil je overigens het liefst de hele keuken opnieuw inrichten? Lease dan gelijk een gasfornuis met een oven erbij. Je regelt het zo bij SmartStudentDeals.nl! Bel met onze klantenservice (088 - 712 9010) voor de speciale deals en we komen de apparaten zo snel mogelijk brengen!

Specificaties van de Bosch Koelvriescombinatie:
• Invries capaciteit: 7kg per 24 uur
• 2 aparte deuren
• 4 Glazen leg plateaus van veiligheidsglas
• 3 Plateaus zijn uitschuifbaar
• 3 Diepvriesladen waarvan 1 bigbox
• Flexibel in te delen vriesruimtes

Deze koelvriescombinatie wordt bezorgd en geïnstalleerd. Geen gedoe met het sjouwen en aansluiten van de apparatuur! Hebben jullie nog een oude koelkast staan dan nemen wij indien gewenst het oude apparaat kosteloos mee. Wist je dat we ook combinatie pakketten speciaal voor jullie hebben samengesteld? Huur niet alleen deze koelkast maar huur er voor een lage prijs ook een fornuis bij. Je betaalt dan geen bezorg- en installatiekosten én je ontvangt korting op de maandprijs!

Specificatie

Actuele status Op bestelling
Merk Bosch
Inhoud koelruimte (liter) 215
Inhoud vriesruimte (liter) 94
Soort Bosch
Afmetingen 186 x 60 x 65 cm(H x B x D)
Energielabel A++
Soort Koelvriescombinatie
Voorpagina omschrijving 309L - KGV36UW30
EAN 4242002800455

Beoordelingen

Koelvries combi

De luiaards aan de Laurierstraat 15 | vrijdag 26 juli 2013
Wij wonen met ons 8en in een huis en hebben 3 verdiepingen. De keuken zit bij ons helemaal beneden, dus wanneer we aan het koken zijn en iets zijn vergeten moeten we helemaal naar boven lopen om het te halen, echt totaal geen zin in! We hebben nu met het hele huis een koelvries combi gehuurd zodat we de gemeenschappelijke boodschappen lekker beneden kunnen droppen. Ook hebben we hier standaard wat snacks in het vriesvak liggen voor ’s nachts na het stappen! Ons motto: liever lui dan moe!

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden