x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Bosch Wasmachine 6 kg

BO-WAE28267NL
• Energielabel: A+++
• Trommelcapaciteit: 6 kg
• Max. 1400 rpm
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: op voorraad

18,00 p/mnd
Bosch Wasmachine 6 kg
Bosch Wasmachine leasen Bosch 7 kg Bosch wasmachine leasen

Alles wat u moet weten over dit product


Lease nu je wasmachine voordelig bij SmartStudentDeals.nl!

Een beetje student in een studentenhuis wast alles zelf, maar dan heb je wel goede en grote wasmachine nodig. Zoals deze hele mooie Bosch. Een top wasmachine met een capaciteit van 6 kilo waarmee je al je was er in 1 keer in kan doen. Ideaal voor je wekelijkse was.

Dankzij de slimme technieken van Bosch heeft deze wasmachine energieklasse A+++. En dat scheelt enorm in de kosten! Dus als jij ook zo klaar bent met die dure gas-, licht- en waterprijzen aan het eind van het jaar, dan is dit jouw wasmachine! Daarbij kan je deze wasmachine aan het eind van je huurperiode omruilen voor het meest energiezuinige model zodat je besparing actueel blijft.

En extra handig in het studentenhuis: Het AntiVibration Design (meer stabiliteit en stilte) is een ander belangrijk pluspunt van deze Bosch wasmachine. Voor de studenten die vlak bij het washok slapen een extra reden om deze te kiezen!

Huur deze Bosch wasmachine nu vanaf € 15,- per maand!

Deze wasmachine wordt bezorgd en geïnstalleerd. Geen gedoe met het sjouwen en aansluiten van de apparatuur! Hebben jullie nog een oude wasmachine staan dan nemen wij indien gewenst het oude apparaat kosteloos mee. Wist je dat we ook combinatie pakketten speciaal voor jullie hebben samengesteld? Huur niet alleen deze wasmachine maar huur er voor een lage prijs ook een droger bij.


Specificatie

Actuele status Nee
Merk Bosch
Afmetingen Nee
Capaciteit Trommelcapaciteit: 6 kg
Energielabel A+++
Geluidsniveau Geluidsniveau: 54 dB
Soort Wasmachine
Soort Bosch Wasmachine
Belangrijkste kenmerk Energielabel A+++ - WAE28267NL
EAN 4242002835860
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden