x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Computer huren | Smart Student Deals

Computer huren

Elke hogeschool en universiteit heeft een ruimte met computers voor studenten. Dit is niet handig. De computers zijn traag en niet up-to-date. Een student kan niet zonder computer. Daarom is het noodzakelijk om thuis een computer te hebben. Is een computer kopen te duur? SmartStudentDeals.nl is de oplossing.

Computer leasen of computer huren tegen een vast laag bedrag per maand? Bekijk direct ons aanbod. De computer wordt gratis thuisbezorgd. Dankzij SmartStudentDeals.nl kan elke student een computer leasen en thuis studeren.

Computer verhuur door SmartStudentDeals.nl

Er is niks zo handig als computer verhuur. Waarom? Je hoeft niet te sparen of in één keer een groot bedrag te betalen. Gewoon maandelijks een vast laag bedrag. Bij computer verhuur heb je de beste garantie en uitstekende service. Gaat je computer kapot? Dan repareert SmartStudentDeals.nl jou pc kosteloos. Zorgeloos studeren en altijd online.

Een computer kopen op afbetaling

Een computer kopen op afbetaling wordt door veel mensen afgeraden. Ook een computer in termijnen betalen heeft veel nadelen. Veel studenten kiezen bijvoorbeeld voor een Mac kopen op afbetaling. Maar waarom een computer kopen? Een computer leasen bij SmartStudentDeals.nl is veel verstandiger. Alleen de voordelen van leasen en niet de nadelen van kopen.

Pc huren?

De voordelen van een pc leasen of een pc leasen bij SmartStudentDeals.nl zijn duidelijk. Wil jij zo snel mogelijk een computer leasen? Volg dan de stappen hieronder

  • Vul je gegevens in op de site of neem contact op met de klantenservice (088-7129010)

Na de bestelling wordt de pc gratis thuisbezorgd en aangesloten. Dat is de service van SmartStudentDeals.nl!

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden