x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Vaatwassers

Vaatwassers

Vaatwassers

Stapelen de borden bij jullie ook zo hoog op? Geen zin om af te wassen? Lease dan een vaatwasser bij SmartStudentDeals.nl. Voor nog geen biertje per maand hebben jullie geen gedoe meer wie weer moet afwassen en houden jullie meteen tijd over om gezellig met z’n alle een biertje te drinken. Kijk voor je aankoopadvies hier!

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 10 artikelen

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 10 artikelen

Vaatwasser huren

Studenten wassen niet graag af. Er zijn belangrijkere dingen in een studentenleven. Daarom staan er stapels afwas te wachten. Omdat een vaatwasser vrij prijzig is om te kopen, zijn er niet veel studentenhuizen met een vaatwasser. Maar waarom veel geld uitgeven als je ook kunt huren. Inderdaad: een vaatwasser huren. Nooit meer een keuken vol afwas! Vaatwasser huren? Bekijk ons online aanbod.

Voordelen van een vaatwasser huren

Nooit meer een keuken vol met afwas. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Een vaatwasser huren heeft natuurlijk veel meer voordelen. Hieronder staan de 5 grootste voordelen op een rijtje:
  • Je betaalt maandelijks een vast laag bedrag
  • Je hoeft niet te sparen of in één keer een groot bedrag te betalen
  • Volledige garantie tijdens de huurperiode
  • Kosteloze reparaties

Alle vaatwassers van SmartStudentDeals.nl hebben een A energie label. Ze zijn dus extra zuinig in gebruik en goed voor het milieu.

Vaatwasser huren bij SmartStudentDeals.nl

Een vaatwasser huren doe je natuurlijk bij SmartStudentDeals.nl. Alleen top producten tegen een vast laag bedrag, uitstekende garantie en de beste service. Er is altijd een model dat aan jouw wensen voldoet. Wil je geen afwas meer met de hand doen? Kies een model en laat je gegevens achter op de site. Bestel je liever telefonisch of heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice. Wil je de keuken helemaal compleet maken? Kijk dan naar het aanbod in witgoed. Want ook een koelkast huren of een wasmachine huren doe je bij SmartStudentDeals.nl.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden