x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Fornuizen

Fornuizen

Fornuizen

Lease met je hele studentenhuis één van deze A-kwaliteit fornuizen voor maar een biertje per maand. Je deelt gewoon de kosten met je huisgenoten en bent gegarandeerd van een werkend apparaat. Wij komen bij jullie het fornuis bezorgen en installeren. Kijk hier voor een advies op maat!

Van laag naar hoog sorteren

8 Item(s)

Van laag naar hoog sorteren

8 Item(s)

Gasfornuis huren

Gasfornuis huren voor jouw studentenhuis? De keuken van een student kan namelijk niet zonder. Heb je geen gasfornuis of is je huidige fornuis aan vervanging toe? Huren bij SmartStudentDeals.nl is de oplossing. Een top kwaliteit gasfornuis huren én de hele huurperiode de beste garantie voor een vast laag bedrag per maand. Dat is nog eens een smart deal! Daarnaast kun je de lage maandelijkse kosten eenvoudig verdelen onder al je huisgenoten. Zo heb je een goed overzicht en kost het bijna niks. Wil je meer witgoed huren? Bijvoorbeeld een koelkast huren, vriezer huren of een vaatwasser huren? Bekijk dan op SmartStudentDeals.nl alle witgoed aanbiedingen.

Fornuis huren bij SmartStudentDeals.nl

Een fornuis huren? De keuze is helemaal aan jou. SmartStudentDeals.nl verhuurt alleen topkwaliteit. Heb je moeite met kiezen? Bel dan met de klantenservice. We beantwoorden al je vragen zodat jij de juiste keuze maakt. Heb je een keuze gemaakt dan wordt jouw bestelling thuisbezorgd en aangesloten. Gaat er iets kapot dan komen we het kosteloos maken. Dat is de service van SmartStudentDeals.nl. Maak direct een keuze uit ons ruime assortiment fornuizen.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden