x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Koelvriescombinatie

Koelvriescombinatie

Koelvriescombinatie

Voor maar een biertje of wijntje per maand ben je verzekerd van een werkende koelvriescombinatie. De koelvriescombinaties die wij aanbieden zijn groot genoeg om al jullie biertjes, wijntjes en drankjes koud te houden. Laat het huisfeestje nu maar komen! Klik hier voor een uitgebreid aankoopadvies en handige tips!

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 16 artikelen

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bekijk alle 16 artikelen

Koelvriescombinatie huren?

Opzoek naar een koelvriescombinatie? Vaak zijn koelvriescombinatie grote investeringen die je vaak niet in 1 keer kan betalen. Daarom kan je beter een koelvriescombinatie huren. Welke voordelen krijg je bij SmartStudentDeals.nl?

 

1. Je hebt geen gedoe over eigendom: Het apparaat is van jullie allemaal. Verlaat iemand jullie studentenhuis? Geen probleem de nieuwe huisgenoot neemt het maandbedrag over. 

2. De kosten kunnen onderling gedeeld worden:  Huur je met z'n 5e de koelvriescombinatie dan betaalt iedereen ongeveer € 2,- per persoon per maand. Een prikkie toch?

3. De koelvriescombinatie wordt bezorgd en geïnstalleerd. Dus sjouwen met zware apparaten is vanaf nu ook verleden tijd. 

4. Reparaties zijn altijd gratis! Gaat de koelvriescombinatie kapot? Geen probleem wij komen deze de volgende werkdag repareren. Mocht de koelvriescombinatie niet meer te repareren zijn dan krijg je van ons een vervangend apparaat. De biertjes en wijntjes staan dus altijd lekker koud!

 

Koelvriescombinatie huren, kan gemakkelijk via de website. Kies de koelvriescombinatie die bij jullie passen en bestel!

Vriezer huren?

Bij SmartStudentDeals.nl kan je ook een vriezer huren. Kopen jullie bijvoorbeeld gezamenlijk de boodschappen in. Dan is het handig om de o.a. vlees en groente te bewaren in de vriezer. Een vriezer huren kan al vanaf 16 euro per maand. Wil je een vriezer huren? Bel dan even met onze klantenservice op 088 - 712 9010. Zij kunnen samen met jou bekijken welke vriezer het beste bij jou past.  Een vriezer huren, koelkast huren of koelvriescombinatie huren het is bij SmartStudentDeals.nl allemaal mogelijk. Nodig je vrienden uit en laat de huisfeestje maar beginnen.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden