x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Vriezer huren

Een vriezer leasen is ideaal voor studenten. De meeste koelkasten hebben namelijk een klein diepvries compartiment. Een extra vriezer leasen is de oplossing voor dit probleem. Zo kan iedereen in het studenten huis zijn pizza´s, brood en snacks goed opbergen. Daarnaast geniet je in de zomer maanden van heerlijke ijsjes én heb je altijd ijsklontjes om een drankje net dat beetje extra te geven.

Voordelen van een diepvries huren

Studenten kunnen een diepvries leasen bij SmartStudentDeals.nl. Dit is ideaal en erg handig als je met meerdere mensen in een huis woont. De maandelijkse kosten deel je eenvoudig onderling. Maar wil je graag een eigen diepvries leasen is dat ook geen enkel probleem. Neem direct een kijkje in ons ruime assortiment vrieskisten.

Leasen bij Smart Student Deals heeft veel voordelen. Zo word je vriezer gratis geleverd en gratis geïnstalleerd. Gaat er iets kapot? Dan wordt dit door SmartStudentDeals.nl kosteloos gerepareerd. Wat wil een student nog meer? Juist een diepvries. Bestel daarom direct een diepvries en geniet zorgeloos van je studententijd.

Huren bij Smart Student Deals

Het leasen van witgoed is de uitkomst voor studenten. Je hoeft niet te sparen of in één keer veel geld uit te geven aan een grote aankoop. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast laag bedrag. De service en garantie zijn uitstekend en alles word gratis thuis gebracht. Dus naast je vriezer ga je ook je nieuwe koelkast leasen bij SmartStudentDeals.nl.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden