x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Laptop studentenkorting

Een laptop met studentenkorting maakt een degelijke laptop nog niet goedkoop. Een nieuwe, up-to-date laptop blijft een grote aankoop. Maar waarom zou je een laptop met studenten korting kopen? Het is veel makkelijker om een nieuwe laptop te huren.

Leasen doe je natuurlijk bij SmartStudentDeals.nl. Hier lease je A-merk laptops tegen een vaste lage leaseprijs. Dankzij SmartStudentDeals.nl kunnen studenten met een klein budget toch werken met een kwaliteitscomputer.

Wist je dat op veel hogescholen en universiteiten het gebruik van een laptop verplicht is? Dankzij SmartStudentDeals.nl is dit geen probleem. In verschillende prijsklassen hebben we voor iedereen een nieuwe laptop naar zijn of haar wens. Weet je niet waar je op moet letten? Lees dan ons artikel ‘’beste laptop voor studenten’’.

 

Studenten laptop met korting

Zoals gezegd is een nieuwe laptop erg duur. Ook met korting betaal je nog steeds een hoog bedrag voor een studenten laptop. Korting is daarom meer dan welkom. Logisch, maar wie slim is leaset bij SmartStudentDeals.nl. Waarom is simpel:

  • Je niet te sparen om in één keer een groot bedrag te betalen
  • Je betaalt maandelijks een vast laag bedrag
  • Volledige garantie tijdens de huurperiode
  • Kosteloze reparaties

Door te leasen bij Smart Student Deals kun je zorgeloos studeren. Kijk direct in ons assortiment studenten laptops en kies de laptop die bij jou past.

Studentenlaptops aanbod

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden