x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

LG 43" TV + Xbox one

LG-43UJ635V + MS-XBOX17A
• Ultra HD TV
• Xbox one + 2 controllers
• GRATIS FIFA 17!
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: Op bestelling

45,50 p/mnd
LG 43" TV + Xbox one

Alles wat u moet weten over dit product


Super Combi's bij SmartStudentDeals.nl!

Gamen met je huisgenoten voor een laag bedrag per maand met daarbij een LG 49 inch TV!

Deze LG 43" (109cm) Ultra HD LED TV biedt super scherp beeld. Geniet van de mooiste momenten, films en series in uitstekende kwaliteit.
Met de Smart functie is internetten mogelijk, zoals het bekijken van Youtube videos. Met de ingebouwde wifi kan je gemakkelijk films, series of muziek streamen vanaf je smartphone of tablet.

De mooie LG Ultra HD LED TV in combinatie met de Xbox One is de ultieme game-ervaring voor elke liefhebber. De ruime beeldscherm met de mooiste graphics geeft je het gevoel dat je in je favoriete spel zit.

Je krijgt er ook nog eens 2 draadloze controllers bij. Je kan dus direct met je vrienden gamen. Maak het bedrag nu nog lager door de maandprijs te delen met je huisgenoten! Dan heb je al voor een paar euro per maand de nieuwste gameconsole in huis! Jullie krijgen hierbij ook nog eens FIFA17!

Ook zorgt SmartStudentDeals.nl dat de apparaten direct gerepareerd worden wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat. De deals zijn voor een huurtermijn van 5 jaar, mede hierdoor zijn de deals zo ontzettend scherp!

Specificatie

Levertijd tekst Op bestelling
EAN Nee
Belangrijkste kenmerk Xbox one + 2 controllers!
Merk LG
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2017. Alle rechten voorbehouden