x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

Elbuco B.V. is het moederbedrijf van onder andere Skala.nl, SmartStudentDeals.nl en Monteur aan Huis. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van huishoudelijke en elektronische apparatuur voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Dit is een laagdrempelige manier om gebruik te maken van apparatuur zonder de noodzaak deze apparatuur vooraf te financieren. Voor een laag bedrag per maand heeft de klant de beschikking over een apparaat met daarbij de volledige service die Elbuco B.V. biedt. Elbuco kenmerkt zich door een platte organisatie met zeer korte lijnen, waardoor wij snel in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Voor ons hoofdkantoor in Culemborg zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Verkoop Binnendienst

(M/V, 8 – 24 uur per week)

Omschrijving

Als Medewerker Verkoop Binnendienst ben jij medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Elbuco B.V. Je voert telefonisch commerciële gesprekken waarin jij huurovereenkomsten aan nieuwe en bestaande klanten verkoopt en eventuele vragen van de klant beantwoord. Door deze commerciële telefoongesprekken optimaal te voeren, vergroot jij het commerciële succes van de organisatie. Naast het voeren van commerciële telefoongesprekken zal je de gesprekken registreren en bijhouden in onze klantadministratie. Je rapporteert aan het Hoofd Commerciële Afdeling. Kortom een commerciële en zelfstandige functie waarin jij jouw vaardigheden optimaal benut.

Functie eisen

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen, zijn wij op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met telefonisch klantencontact;
 • Commerciële instelling en inzicht;
 • Klantgericht en organisatorisch sterk;
 • Proactief en initiatiefrijk;
 • Natuurlijke overtuigingskracht;
 • Accuraat en nauwkeurig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift;
 • Gedegen kennis van het MS Office pakket;
 • Kunnen functioneren binnen een team, maar ook in staat zelfstandig te werken;
 • Woonachtig in regio Culemborg.

Ons aanbod

Wij bieden jou een baan in een uitdagende omgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een team van enthousiaste collega’s. Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl of naar Elbuco B.V., T.a.v. mevrouw Charlotte Elferink, Postbus 453, 4100 AL te Culemborg. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O, Charlotte Elferink, op telefoonnummer 088-7129003.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden