x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Philips 32" TV + Xbox one

PH-32PFS6401 / MS-XBOX17A
• Full HD TV
• Xbox one + 2 controllers
• GRATIS FIFA 17
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: Op bestelling

38,00 p/mnd
Philips 32" TV + Xbox one

Alles wat u moet weten over dit product


Super Combi's bij SmartStudentDeals.nl!

Gamen met je huisgenoten voor een laag bedrag per maand met daarbij een Philips 32 inch TV!

Door het FULL HD LED TV beeld genieten jij en je huisgenoten altijd van een super scherp beeld wat zorgt voor de allerbeste kijkervaring! Deze Philips 32 inch TV (32PFS6401) is uitermate geschikt voor in je studentenkamer. Als je nu ook de Xbox one erbij leaset zijn je huisgenoten waarschijnlijk niet meer bij je weg te slaan.

Je krijgt er ook nog eens in totaal 2 draadloze controllers bij. Je kan dus direct met je vrienden gaan gamen. Maak het bedrag nu nog lager door de maandprijs te delen met je huisgenoten! Dan heb je al voor een paar euro per maand de nieuwste gameconsole in huis! Jullie krijgen hierbij ook nog eens FIFA 17!

Ook zorgt SmartStudentDeals.nl dat de apparaten direct gerepareerd worden wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat. De deals zijn voor een huurtermijn van 5 jaar, mede hierdoor zijn de deals zo ontzettend scherp!

*Het is ook mogelijk een andere TV te leasen met de Xbox one + 4 extra controllers. Dit kost maar €18,- per maand extra. Heb je een andere TV op het oog en wil je ook de Xbox one daarbij leasen? Vermeld dit dan bij 'opmerkingen' bij de desbetreffende TV.

Specificatie

Levertijd tekst Op bestelling
EAN Nee
Belangrijkste kenmerk Xbox one + 2 Controllers
Merk Philips
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2017. Alle rechten voorbehouden