x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Huren is eigenlijk best wel slim!

Voor studenten is het steeds vaker gebruikelijk om het leasen van appraten, zoals een wasmachine, koelkast of fornuis, in overweging te nemen. Veelal geldt in een studentenhuis dat je samenwoont met meerdere "lotgenoten" die ook middels bijbaantjes hun zuurverdiende geld moeten uitgeven aan de lease van de studentenwoning. Kortom: een nieuwe wasmachine aanschaffen of het betalen van een monteur voor de reparatie van de machine, is enorm zonde van het geld. Het leasen van apparaten biedt dan een oplossing. Dit kost per student in het studentenhuis slechts een paar euro per maand (variërend afhankelijk van het aantal bewoners en het gekozen apparaat).

In Nederland zijn er drie partijen die de markt wat betreft de verhuur van apparatuur voor studenten beheersen, namelijk Splash Lease, Meo Lease en SmartStudentDeals.nl. Eerstgenoemden zijn al langere tijd actief binnen dit segment en bieden met name witgoed aan uit het a- en b segment. Daarentegen richt SmartStudentDeals.nl zich ook op de verhuur van bruingoed, waarbij voornamelijk wordt gekozen voor a-merken als Bosch, Samsung en LG.

De verschillen tussen de partijen binnen de markt spitsen zich uiteraard niet alleen toe op het productaanbod. Alle aanbieders binnen de markt leveren goede service. Zo is bij allen de installatie en plaatsing van het apparaat gratis, waarbij degene die het apparaat plaatst ook direct uitleg geeft. Naast het plaatsen van het apparaat, zorgen ook alle partijen ervoor dat de student voorgelicht wordt over het apparaat, zodat er bijvoorbeeld niet na een week manchetknopen in de wasautomaat verdwijnen. Ook wanneer een machine kapot gaat, zal deze altijd kosteloos worden gerepareerd. Waarbij SmartStudentDeals de garantie geeft voor een altijd werkend apparaat. Wat wil zeggen: kan het apparaat niet ter plekke worden gerepareerd, dan ontvang kosteloos een vervangend apparaat.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden