x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Samsung 55" TV + Nintendo Switch

SA-UE55MU6120 + NO-SWITCHA
• Switch mét Mario Kart 8
• 6,2 inch touchscreen (15,7 cm)
• 55 inch (140 cm) Ultra HD 4K
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: Op bestelling

45,00 p/mnd
Samsung 55" TV + Nintendo Switch

Alles wat u moet weten over dit product


Super Combi's bij SmartStudentDeals.nl!
Gamen met je huisgenoten voor een laag bedrag per maand met daarbij een Samsung 55 inch TV en Nintendo Switch

Met deze Samsung 55 inch (140cm) geniet je altijd van superscherp beeld. Kijk je favoriete films, series en kanalen in topkwaliteit. De Samsung televisie (55MU6120) staat mooi in elke studentenkamer.

De Samsung UE55MU6120 beschikt over 3 HDMI en 2 USB aansluitingen, hiermee sluit je verschillende apparaten aan zoals een laptop of gameconsole. Door middel van Smart TV stream je jouw mooiste video's of muziek via een smartphone of tablet naar de televisie.

Met de Nintendo Switch speel je je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden. Je kan de Switch aansluiten op de televisie om te genieten van de games op een groot scherm. Je kan de Switch ook als scherm gebruiken en in je handen houden, hiermee kan je je favoriete games ook buiten de deur spelen! Ook kan je samen met een vriend of vriendin spelen door ieder één Joy-Con controller te pakken en de Switch op tafel te leggen met de uitklapbare standaard.

Ook zorgt SmartStudentDeals.nl ervoor dat de apparaten direct gerepareerd worden wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat. De deals zijn voor een huurtermijn van 5 jaar, mede hierdoor zijn de deals zo ontzettend scherp!

*Het is ook mogelijk een andere TV te huren met de Nintendo Switch Heb je een andere TV op het oog en wil je ook de Nintendo Switch daarbij huren? Vermeld dit dan bij 'opmerkingen' bij de desbetreffende TV.

Specificatie

Actuele status Op bestelling
EAN Nee
Belangrijkste kenmerk Nintendo Switch + Mario Kart 8
Merk Samsung
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden