x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Service op jouw laptop

De uitgebreide servicegarantie op elektronica geldt ook als je een laptop huurt. Wanneer je een laptop huurt en er iets stuk gaat aan de hardware komen wij langs voor reparatie. Heb je problemen of vragen over de software? Dan hebben wij onze service uitgebreid met onbeperkte hulp op afstand. Je belt dan gemakkelijk in en wordt direct telefonisch geholpen door onze servicepartner: Computer Care Center.

service op laptop

Wie is Computer Care Center?

Computer Care Center biedt jou structureel en preventief onderhoud, reparatie en beveiliging op de gehuurde laptop of computer. Computer Care Center wil niet wachten tot er problemen met computers of computergebruik ontstaan, maar deze voorkomen voordat ze optreden. De dienstverlening van Computer Care Center is gecertificeerd door ICTWaarborg en richt zich op het geven van advies en daadwerkelijk onderhoud en reparatie. Op die manier hoef je niet eerst met problemen te worden geconfronteerd voordat er effectief wordt ingegrepen

De dienstverlening van Computer Care Center is gecertificeerd door ICTWaarborg en richt zich op het geven van advies en daadwerkelijk onderhoud en reparatie. Op die manier hoef je niet eerst met problemen te worden geconfronteerd voordat er effectief wordt ingegrepen. Dat geldt ook op het gebied van cyberveiligheid. Veel Nederlanders zijn nog onvoldoende beschermd tegen cybercriminaliteit. Als officiële Keurmeester van ICTWaarborg kan Computer Care Center de ICT-apparatuur in huis keuren of deze voldoet aan diverse eisen die door ICTWaarborg zijn vastgesteld. Zie het als een APK-keuring, net als bij de auto. Meer informatie over deze aanvullende dienst? Klik dan hier

Wat mag je verwachten?

Je kan van maandag tot en met vrijdag bellen naar 088 - 712 9031 voor gebruikersvragen en/of computerproblemen. Heb je bijvoorbeeld vragen over een programma dat op je laptop staat? Bel ons gewoon op en je wordt direct geholpen! Omdat veel laptopvragen en problemen van afstand opgelost kunnen worden, wordt de laptop met jouw toestemming op afstand overgenomen. Klinkt gek maar is erg handig! Je geeft de monteur toestemming om de laptop tijdelijk over te nemen en je ziet precies wat onze monteur op de laptop doet. Wees niet bang, we kijken niet in je persoonlijke foto’s of documenten. Je wordt dus direct geholpen.

Huur je een laptop bij SmartStudentDeals.nl krijg je 4 preventieve onderhoudsbeurten per jaar. Je hoeft hiervoor niks te doen. Je wordt vanzelf door Computer Care Center op de hoogte gebracht om een afspraak te maken voor dit onderhoud. Je ontvangt een professionele virusscanner zodat je zeker weet dat je veilig kan internetten. Daarnaast ontvang je een veilige back-up van al je bestanden mocht je laptop onherstelbaar beschadigd zijn. Als je een laptop bij SmartStudentDeals.nl huurt wordt deze helemaal gebruiksklaar gemaakt en thuis aangesloten op randapparatuur, zoals de printer, en op het internet.   

Moet ik betalen als de monteur langs komt?

Als het probleem niet via onze Hulp op Afstand service verholpen kan worden dan sturen we de volgende werkdag een monteur bij je langs. De monteur repareert de laptop op locatie. Mocht dit niet lukken dan krijg je een vervangend apparaat. Je bent dus altijd voorzien van een werkende laptop.  Ook dit is helemaal gratis en hoort bij de service die SmartStudentDeals.nl biedt. Je hebt dus geen gedoe of extra kosten.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden