x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Sony 32" LED TV + PlayStation 4

SO-KDL32WD759B + SO-PS4J
• FIFA 19 + 2 controllers
• 500 GB harde schijf
• 32 inch (81 cm) Full HD
Bekijk uitgebreide specificaties

Actuele status: Op bestelling

35,00 p/mnd
Sony 32" LED TV + PlayStation 4

Alles wat u moet weten over dit product


Super Combi's bij SmartStudentDeals.nl!
Gamen met je huisgenoten voor een laag bedrag per maand met daarbij een Sony 32 inch TV en Playstation 4!

Door het Full HD LED TV beeld genieten jij en je huisgenoten altijd van een super scherp beeld wat zorgt voor de allerbeste kijkervaring! Deze Sony 32 inch tv (KDL32WD759B) is uitermate geschikt voor in je studentenkamer. Als je nu ook de PlayStation 4 met 500 GB harde schijf erbij leaset zijn je huisgenoten waarschijnlijk niet weg te slaan uit jouw kamer.

Je krijgt er ook nog eens 2 draadloze controllers. Je kan dus direct met je vrienden gamen. Maak het bedrag nu nog lager door de maandprijs te delen met je huisgenoten! Dan heb je al voor een paar euro per maand de nieuwste gameconsole in huis! Jullie krijgen hierbij ook nog eens het spel FIFA 19 bij!

Ook zorgt SmartStudentDeals.nl ervoor dat de apparaten direct gerepareerd worden wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat. De deals zijn voor een huurtermijn van 5 jaar, mede hierdoor zijn de deals zo ontzettend scherp!

*Het is ook mogelijk een andere TV te huren met de PlayStation 4. Heb je een andere TV op het oog en wil je ook de PlayStation 4 daarbij huren? Vermeld dit dan bij 'opmerkingen' bij de desbetreffende TV.

Specificatie

Actuele status Op bestelling
EAN Nee
Belangrijkste kenmerk PlayStation 4 + 2 Controllers
Merk Sony
© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden