x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Stagiair Grafische Communicatie

Elbuco B.V. is het moederbedrijf van onder andere Skala.nl, SmartStudentDeals.nl en Monteur aan Huis. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van huishoudelijke en elektronische apparatuur voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Aangezien kwaliteit een belangrijk speerpunt van onze organisatie is, wil Elbuco uitblinken in servicegerichtheid en technische kennis. Op deze manier kunnen wij de volledige zorg uit handen nemen, van bestellen tot onderhoud. Elbuco biedt dan ook volledige service gedurende de huurovereenkomst zonder onvoorziene kosten voor de klant. Apparatuur wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd en tijdens de installatie ontvangt de klant uitgebreide uitleg over de apparatuur. Mocht het apparaat onverhoopt kapot gaan wordt deze gratis gerepareerd. Gratis, dus geen voorrijkosten, geen kosten voor onderdelen en mocht het apparaat ter plekke niet te repareren zijn, wordt een vervangend apparaat geleverd. Alsof dat nog geen service genoeg is, kan het apparaat na 3/5e deel van de looptijd worden omgeruild voor het nieuwste model. Zo heeft de klant altijd een werkend apparaat in huis van A-kwaliteit. Voor ons hoofdkantoor in Culemborg zijn wij op zoek naar een:

 Stagiair Grafische Vormgeving

(M/V, 40 uur per week)

Opdracht omschrijving

Voor ons Marketing en Communicatie team zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die deze afdeling wil versterken voor ongeveer  5-6 maanden vanaf medio februari 2015. De opdrachten die je tijdens je stage uit zal voeren hebben betrekking op alle labels van Elbuco, wat je stage nog uitdagender en aantrekkelijk zal maken. Jouw taken bestaan uit het bedenken en uitvoeren van grafische uitingen zoals infographics, visuals, video’s en banners ten behoeve van onder andere affiliate marketing en de website. Naast de online marketing activiteiten werk je ook aan hardcopy promotiemateriaal zoals flyers en folders waarbij Elbuco’s verhuurconcept wordt verduidelijkt, maar waarbij je ook kan denken aan productinformatie over de energiezuinigheid van Elbuco’s producten. Daarnaast zal je de afdeling Marketing en Communicatie ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Naast het ondersteunen van de afdeling Marketing en Communicatie is er ook de ruimte om aan een eigen schoolopdracht te werken. Waarbij Elbuco uiteraard bereid is om jou het nodige te laten leren. Kortom, een uitdagende stage met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven. De daadwerkelijke gedetailleerde inhoud van de stage opdracht komt veelal in samenspraak met de stagiair tot stand.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een creatieve MBO of HBO student op het gebied van Communicatie & multimedia design, of aanverwant die de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst. Verder ben je enthousiast, stressbestendig, creatief en beschik je over een flinke dosis zelfdiscipline. Je hebt gedegen kennis van het MS Office pakket en Adobe software (zoals Photoshop, Illustrator en InDesign) en je kunt goed zelfstandig, maar ook binnen een team functioneren. De stagiair rapporteert rechtstreeks aan de Marketeer. Zij is jouw eerste aanspreekpunt en laat jou kennis maken met de mogelijkheden van Elbuco.

Ons aanbod

Wij bieden jou een baan in een uitdagende omgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een team van enthousiaste collega’s. Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl of naar Elbuco B.V., T.a.v. mevrouw Charlotte Elferink, Postbus 453, 4100 AL te Culemborg. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O, Charlotte Elferink, op telefoonnummer 088-7129003.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden