x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Tv kopen op afbetaling | SmartStudentDeals.nl

Tv op afbetaling

Elke student wil natuurlijk een mooie tv. Voor je studentenkamer of juist voor de gezamenlijke huiskamer. Helaas zijn nieuwe tv’s erg prijzig. Niet bij SmartStudentDeals.nl. Hier heb je voor een vast laag bedrag per maand een splinternieuwe LCD, Led of plasma tv op afbetaling. Ook jij kan genieten van haarscherp beeld en kristalhelder geluid.

Tv kopen op afbetaling

De gemiddelde student kan niet zomaar een tv kopen. Een studie is erg duur, op kamers wonen kost steeds meer geld en een bezoek aan de kroeg is ook niet gratis. Een grote aankoop als een nieuwe tv is dan erg lastig. Daarom kun je bij SmartStudentDeals.nl een tv kopen op afbetaling. Eenvoudig en speciaal voor studenten.

Het voordeel van een Tv in termijnen betalen

Het voordeel van een tv in termijnen betalen is het vaste lage bedrag dat je per maand betaalt. Zo kun je blijven genieten van je studententijd. Je hoeft niet te sparen en geen hoog bedrag in één keer te betalen. Toch kijk je films en voetbal op het nieuwste toestel. Daar houden studenten van!

Tv bestellen op afbetaling

Er zijn veel voordelen van een tv bestellen op afbetaling. Want lease je via SmartStudentDeals.nl dan heb je de beste service en een uitstekende garantie. En mocht je tv kapot gaan? Dan wordt deze kosteloos gerepareerd. Kan hij niet gerepareerd worden, dan vervangt SmartStudentDeals.nl de televisie kosteloos.

Wil je een tv leasen? Bekijk dan direct het ruime assortiment en leasen vandaag nog bij SmartStudentDeals.nl.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden