x

Like SmartStudentDeals.nl en ontvang de eerste 2 maanden GRATIS !

Bel direct 088 - 712 9010

Drogers

Drogers

Drogers

Lease nu deze A-merk drogers! Deel de maandelijkse kosten met je huisgenoten en voor maar een biertje per maand hebben jullie één van deze drogers in je studentenhuis staan. Wij zorgen er ook nog eens voor dat het apparaat altijd werkt want reparaties zijn gratis! Klik hier voor een uitgebreid aankoopadvies!

Van laag naar hoog sorteren

9 Item(s)

Van laag naar hoog sorteren

9 Item(s)

Droger huren

Een droger huren overbodige luxe? Helemaal niet. Want juist studenten hebben weinig ruimte om de was op te hangen. Je schone was kan meteen de kast in. Zo heb je tijd over voor leuke dingen en wordt je niet opgeslokt door je was in je kamer. 

Een droger kopen is erg prijzig, maar bij SmartStudentDeals.nl niet. Voor een vast laag bedrag huur je de beste drogers. Je profiteert van een uitstekende service én de beste garantie. Want stel je droger gaat kapot? Dan repareert of vervangt SmartStudentDeals.nl de droger kosteloos. Wil je graag een droger huren? Bekijk dan ons aanbod drogers.

 

Voordelen van een wasdroger huren voor student

Buiten het feit dat het een droger veel tijd en moeite scheelt zijn er meer voordelen aan een droger huren. Je betaalt namelijk maandelijks een vast laag bedrag. Dit betekent dat je niet in één keer een groot bedrag moet overmaken. Je hoeft dus niet te sparen óf je spaargeld te gebruiken. Heb je een droger uitgekozen? Laat dan je gegevens achter of neem contact op met de klantenservice. Je droger wordt bezorgd & aangesloten. Tijdens de hele huurperiode heb je volledige garantie op de droger dus reparaties zijn kosteloos. Waarom zou je nu geen wasdroger huren, student?

SmartStudentDeals.nl heeft meer producten dan alleen drogers. Wil je bijvoorbeeld ook een wasmachine huren? Studenten kunnen ook daarvoor terecht bij SmartStudentDeals.nl.

© Copyright SmartStudentDeals.nl 2018. Alle rechten voorbehouden