Eurekaweek - De introductieweek van Rotterdam!

Zien wij jou tijdens de Eurekaweek van Rotterdam?


Eurekaweek RotterdamDit jaar staat SmartStudentDeals.nl op de Eurekaweek in Rotterdam! Even een korte opfriscursus voor jullie: Eureka staat voor Erasmus Universiteit Rotterdam Eerstejaars Kennismakings Activiteiten. Zo weet je dat ook weer. Ga jij voor het eerst studeren in Rotterdam dan mag je dit feestje niet missen! Of beter gezegd deze week niet missen! 

Datum: 20 augustus tot en met 24 augustus

Hoe wat en waar

Wij staan van 21 augustus tot en met 24 augustus bij leukste en gezelligste studentenvereniging: Het Rotterdamsch Studenten Corps. We hebben een chillplek ingericht waar jij kan komen gamen of je doet lekker niks, daar is immers een chillplek voor. De game die gespeeld gaat worden is FIFA ’19. Nodig je vrienden dus maar uit voor een potje voetbal.

Voetbal jij liever in het echt of wil je een balletje komen trappen? Dan moet je zeker bij ons langs komen! Wij hebben oude wasmachines opgestapeld en dagen jou uit om een voetbal in de wasmachine te schieten. En geloof ons, het lijkt misschien makkelijk maar dat is het niet. Of je nu (aankomend) student, gids, of crewer bent, je bent welkom!

Rotterdamsch studenten Corops

Het Rotterdamsch Studenten Corps is de oudste en meest toonaangevende studentenvereniging van Rotterdam. Het RSC bezit een rijke en ongemengde traditie. Met het bestaan van jaarclubs, disputen en gezelschappen ontstaan 'vriendschappen voor het leven' als vanzelfsprekend. Wil je lid worden? Dat doe je hier.


 Slimme studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Studeren, werken en op kamers gaan in Rotterdam zal ervoor zorgen dat jou studentenleven een fantastische tijd wordt. Nieuwsgierig wat jou allemaal te wachten staat of wil je wat handige tips lezen over hospiteren, op kamers gaan of je aansluiten bij een studentenvereniging? Lees daarover op onze blogpagina.

Dan nog wat informatie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Ga je op kamers of woon je al op kamers? Check dan de apparatuur die gezamenlijk wordt gebruikt of die je alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachinedrogerkoelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij.