Een droger huren voor je studentenhuis of kamer

Een droger huren? Dat regel je binnen een paar klikken online bij SmartStudentDeals. We bieden een ruime keuze in A-merk drogers van topmerken zoals Bosch, Samsung en Zanussi. Deze drogers lease je voor een vast laag maandbedrag, waarbij je ook nog eens een uitgebreide (vervang)service krijgt. En als je de kosten deelt met je huisgenoten kun je al een wasdroger huren voor een biertje per maand. Toch mooi meegenomen, want je studentenleven is al duur genoeg.

Klaar om je nieuwe wasmachine te huren? Kies dan hieronder je favoriete model of klik hier voor een uitgebreid aankoopadvies!

9 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 artikelen
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een droger leasen

Een droger huren overbodige luxe? Helemaal niet. Want juist studenten hebben weinig ruimte om de was op te hangen. Dus juist handig als je schone kleding meteen de kast in kan. Zo heb je tijd over voor leuke dingen en ben je niet onnodig lang bezig met je was.  Een handige toevoeging in je studentenhuis dus.

Daarom bieden we je de mogelijkheid om voor een laag bedrag per maand onze wasdrogers te huren. Hierbij garanderen we een topkwaliteit apparaat én een uitstekende service. Zo komen we de boel installeren, krijg je direct een heldere uitleg en komen we je droger gratis repareren als er iets mee is. En kunnen we het niet verhelpen? Dan krijg je van ons gewoon een nieuwe. Handig toch?

Tips om een droger te kiezen

Als je een beetje rondkijkt merk je al snel dat de ene droger de andere niet is. Dus welke past bij jou en/ of je studentenhuis? Hiervoor helpen we je graag op weg met de volgende tips en aandachtspunten:

  • Luchtafvoer: maak een keuze in het soort luchtafvoer. Hierbij heb je over het algemeen de keuze uit een luchtafvoerslang, condensreservoir of condensafvoerslang
  • Geluid: je wilt ’s nachts niet wakker liggen van je droger. Let daarom op het aantal decibel dat deze produceert. 65 decibel is een relatief veilige keuze als je droger in de buurt van je slaapkamer staat
  • Inhoud: hoeveel was moet er in de droger kunnen? Handig is om dezelfde inhoud als je wasmachine te kiezen. Verder is 7 kg genoeg voor 1 of 2 personen en 8 kg voor 3 tot 5 personen
  • Energieverbruik: moet je zelf de energiekosten betalen of denk je graag aan het milieu? Let dan ook op het energielabel van de droger. Al zijn onze wasdrogers over het algemeen allemaal zeer energiezuinig

Direct online je droger huren

Klaar om je nieuwe wasdroger te huren? Bestel dan direct je favoriete model op deze pagina, dan zorgen wij dat je hem binnen een paar dagen in huis hebt. En wil je profiteren van extra voordeel? Kies dan voor onze supervoordelige combipakketten om een wasmachine + droger te leasen. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw wasdroger gewoon bij jou thuis af!

Toch liever eerst een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer.