Contract overnemen?

Contract overnemen?

Wil je je overeenkomst laten overnemen door iemand anders? Dat kan! Lees hier hoe je dat regelt. 

Ben je hoofdhuurder, ga je verhuizen en leasen jullie gezamenlijk een apparaat? Geen enkel probleem! Je kunt een abonnement op elk moment over laten zetten op een andere naam. De nieuwe hoofdhuurder zal dan tenminste nog het resterende deel van de minimale termijn moeten leasen. Een overnameverzoek kan via het change of contract formulier hieronder. Er zijn geen kosten verbonden aan het overnemen van een contract. 

1. Vul het onderstaande aanvraagformulier volledig in. 

2. Voor het in behandeling nemen van de aanvraag hebben we een kopie van de bankpas en studentenkaart van de nieuwe huurder nodig. Deze kunnen gemaild worden naar "klantenservice@smartstudentdeals.nl" met in het onderwerp "Contract Overname".

Het is aan te raden om bij het opsturen van een kopie van je studentenpas en bankpas een streep te zetten door enkele persoonsgegevens. Bij je bankpas kan je een streep zetten door het pasnummer en bij je studentenpas kan je ervoor zorgen dat, indien aanwezig, de foto, pasnummer en persoonsnummer (BSN) niet zichtbaar zijn. Zorg er voor dat je op de kopie aangeeft dat het een kopie is, dat de kopie bedoeld is voor SmartStudentDeals.nl en schrijf de datum op waarop je de kopie hebt gemaakt.

Gegevens huidige huurder

Gegevens nieuwe huurder

* Alle velden gemarkeerd met een * behoren ingevuld te worden