Over SmartStudentDeals

SmartStudentDeals verhuurt verschillende elektronicaproducten en witgoed aan studentenhuizen en individuele studenten. Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Lees hier meer over SmartStudentDeals.nl en onze dienstverlening.

Bij SmartStudentDeals.nl lease je voordelig je apparatuur!

SmartStudentDeals.nl verhuurt sinds 2013 elektronica aan studenten die samenwonen met medestudenten en dus gedeelde voorzieningen hebben. Dit resulteert in het gezamenlijk gebruik van bijvoorbeeld de wasmachine, koelkast of het fornuis. Wanneer je leaset heb je geen gedoe meer met huisgenoten over van wie die wasmachine of vaatwasser is. Hij is namelijk van jullie allemaal! Gaat een huisgenoot weg, dan hoef je niet meer bang te zijn dat hij of zij de wasmachine meeneemt. Jullie zijn dus altijd verzekerd van een werkend apparaat!  

Bij SmartStudentDeals.nl lease je eenvoudig en snel. Maak je keuze op de website en plaats de bestelling. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk op om de bestelling in orde te maken en een leveringsafspraak te maken. Binnen een paar werkdagen hebben je dus al die nieuwe wasmachine, droger of fornuis in huis! En dat allemaal voor een superlage prijs per maand. Bij SmartStudentDeals.nl lease je namelijk voordelig je apparatuur! 

Voordelen van SmartStudentDeals.nl
Leasen bij SmartStudentDeals.nl heeft verschillende voordelen. Hieronder hebben we de voordelen even voor je op een rijtje gezet. 

  • Keuze uit groot assortiment. Van fornuis tot wasmachine! 
  • Laag bedrag per maand. Helemaal als je de apparatuur gezamenlijk gebruikt en de maandhuur dus kunt delen!
  • Apparatuur wordt geïnstalleerd. Geen gedoe met het sjouwen en aansluiten van de apparatuur!
  • Geen gedoe over van wie de apparatuur is. De wasmachine, koelkast of fornuis is van jullie allemaal!
  • Altijd verzekerd van reparatieservice. Is de apparatuur kapot, dan krijgen jullie gewoon een vervangend apparaat!
  • Snel en eenvoudig geregeld! Bestel en binnen een aantal dagen heb je de apparatuur in huis!

 

Draag je steentje bij aan een betere wereld.

Wanneer je klant wordt komen wij mooie nieuwe producten bij je installeren. Maar wat doe je met die oude producten? Je kan die oude elektrische apparaten, van wasmachine tot mobieltje, meegegeven aan onze monteur wanneer hij je nieuwe apparaat komt installeren. Wij werken namelijk samen met Wecycle. Dit betekent dat wij afgedankte elektrische apparaten afgeven en optimaal laten recyclen tot nieuwe grondstoffen. Schadelijke stoffen komen hierdoor niet in het milieu terecht. Door apparaten te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt. Zo ontstaat een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. Dit wordt daarom de circulaire economie genoemd.