Een fornuis huren voor je studentenkamer

Een nieuw gasfornuis nodig voor je studentenhuis? Dat regel je binnen een paar klikken direct online bij SmartStudentDeals. Bij ons kun je een gasfornuis huren tegen een vaste lage prijs per maand en met een uitgebreide gratis vervangservice. Zo hebben jij en je huisgenoten een spiksplinternieuw fornuis staan voor de prijs van nog geen biertje per persoon. Dus die studentenhap? Die maak je voortaan gewoon thuis.

Ook een gasfornuis huren? Bekijk hieronder ons actuele assortiment en regel het direct online. Of kijk hier voor een advies op maat!

7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Een fornuis huren? Dat regel je eenvoudig online

Ook al is niet iedere student een keukenprins(es), toch is een gasfornuis een onmisbaar element in je studentenkeuken. Want elke dag afhaaleten of een magnetronhap? Daar word je ook niet gelukkig van. Maar ja, zo’n fornuis kost wel geld. En laat je dat nou net even niet in overvloed hebben als student.

Daarom kun je eenvoudig een gasfornuis huren bij SmartStudentDeals. Wij bieden je fornuizen van topmerken zoals Bosch en Etna die je tegen een vaste lage prijs per maand huurt. Daarnaast kun je ook nog eens extra voordeel behalen door te kiezen voor onze combipakketten waarbij je bijvoorbeeld ook een vaatwasser, koelkast of wasmachine huurt.

En extra handig: je hebt nergens omkijken naar. Wij verzorgen de levering en bieden een gratis vervangservice. Dus is er iets aan de hand? Dan komen wij gratis je fornuis repareren en vervangen wij hem indien nodig. Een topservice waarop jij en je huisgenoten kunnen vertrouwen.

Tips voor het kiezen van een gasfornuis

Als je een gasfornuis gaat huren wil je natuurlijk wel meteen de juiste keuze maken. Daarom helpen we je op weg met een paar handige tips en aandachtspunten:

  • Type: ga je voor een gasoven of een elektrische oven?
  • Aantal pitten: hoeveel pitten wil je hebben om te kijken?
  • Ruimte: hoeveel ruimte is beschikbaar om het gasfornuis neer te zetten?

Direct online je fornuis huren bij SmartStudentDeals

Dus willen jij en/ of je huisgenoten een fornuis huren? Kies dan voor onze topkwaliteit en uitgebreide service en regel het direct online. Wil je graag eerst een persoonlijk advies? Bel dan even met de klantenservice. We beantwoorden al je vragen zodat jij de juiste keuze maakt. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw fornuis gewoon bij jou thuis af!

En wil je meer witgoed huren? Bekijk dan ook onze koelkasten, vaatwassers, wasmachines en drogers.