Vaatwasser huren voor je studentenhuis of kamer

Stapelen de borden bij jullie ook zo hoog op? En geen zin om af te wassen? Dan is een vaatwasser huren de perfecte oplossing voor jouw studentenhuis. Bij SmartStudentDeals bieden we de nieuwste vaatwassers van topmerken zoals Bosch en Etna die jij voor een laag bedrag per maand huurt. En dat is inclusief een gratis reparatie- en vervangservice.

Klaar om jullie nieuwe afwasmachine te huren? Kies hieronder dan direct je favoriete model of kijk hier voor een handig aankoopadvies.

En wil je profiteren van extra voordeel? Kies dan voor onze supervoordelige combipakketten om ook een koelvriescombinatie, gasfornuis, wasmachine en droger te huren. Zo maak je in slechts enkele klikken de hele keuken van je studentenhuis compleet. Handig toch?

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Vaatwasser leasen? Groot gelijk!

Studenten wassen niet graag af. Je hebt tenslotte wel wat anders te doen tijdens je studentenleven. Nadeel is dat die afwas zichzelf ook niet doet en de boel zich opstapelt. En daar worden zowel jij als je huisgenoten niet blij van. Een vaatwasser leasen is de oplossing voor dit probleem en zorgt dat je voortaan je borden en pannen gewoon laat afwassen.

Maar zo’n vaatwasser, die kan best duur zijn. En geld heb je nou eenmaal niet in overvloed. Daarom is het een stuk handiger om een afwasmachine te huren voor een vast laag maandbedrag. Zeker als je de kosten deelt met je huisgenoten betaal je slechts een paar euro. En ook handig: met onze service komen we de vaatwasser gratis repareren of indien nodig vervangen. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

Afwasmachine huren? Bekijk eerst deze tips

Dus je wilt een afwasmachine huren? Dan wil je natuurlijk wel de juiste kiezen. Bekijk daarom even onderstaande tips en aandachtspunten:

  • Inhoud: de inhoud van je vaatwasser wordt uitgedrukt in couverts. Een couvert is een set eetgerei voor één persoon. Ben je met z’n vieren in je studentenhuis? Dan is een capaciteit van 12 couverts genoeg. Handig dus om rekening mee te houden
  • Formaat: hoeveel ruimte heb je beschikbaar om de vaatwasser neer te zetten?
  • Programma’s: welke vaatwasprogramma’s moet de afwasmachine hebben?
  • Energieverbruik: moet je zelf de energiekosten betalen of wil je gewoon aan het milieu denken? Let dan extra goed op de energielabels. Al hebben al onze vaatwassers een A label, dus dat zit wel goed
  • Geluidsniveau: van een zeer luidruchtige vaatwasser wordt niemand blij. Let daarom altijd even op het geluidsniveau

Direct online je vaatwasser huren

Dus willen jij en/ of je huisgenoten een vaatwasser huren? Kies dan voor onze topkwaliteit en uitgebreide service en regel het direct online. Wil je graag eerst een persoonlijk advies? Bel dan even met de klantenservice. We beantwoorden al je vragen zodat jij de juiste keuze maakt. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw vaatwasser gewoon bij jou thuis af!

En wil je profiteren van extra voordeel? Kies dan voor onze supervoordelige combipakketten om ook een koelvriescombinatie, gasfornuis, wasmachine en droger te huren. Zo maak je in slechts enkele klikken de hele keuken van je studentenhuis compleet. Handig toch?