Een wasmachine huren voor je studentenhuis

Genoeg van het wassen van je was bij je ouders? Dan is het hoogste tijd om een wasmachine te huren bij SmartStudentDeals. Wij bieden een ruime keuze aan de nieuwste wasmachines van topmerken zoals Samsung, Zanussi, Bosch, AEG en LG. Zo kun je bij ons dus een wasmachine leasen voor een vaste lage prijs per maand en met een uitgebreide reparatie en vervangservice. Service om op te vertrouwen.

Klaar om je nieuwe wasmachine te huren? Kies dan hieronder je favoriete model of bekijk hier ons aankoopadvies.

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

De nieuwste wasmachine huren voor een vast bedrag per maand

Heb je geen geld voor een wasmachine? Reis je elk weekend met je vuile was naar je ouderlijk huis, terwijl je eigenlijk liever thuis zou willen blijven? Of maakt die wasmachine in je studentenhuis je kleding eerder viezer dan schoon? Dan is een wasmachine leasen de perfecte oplossing! Daarom maken we bij SmartStudentDeals.nl een wasmachine huren voor studenten supergemakkelijk!

Hierbij bieden we de nieuwste wasmachines van A-merken zoals Zanussi, Samsung, Bosch, AEG en LG. Dat betekent dus dat jouw nieuwe wasmachine voorzien is van de nieuwste opties en ook nog eens lekker energiezuinig is. En wel zo handig: voor een vast laag maandelijks bedrag doe jij je was wanneer het jou uitkomt. En woon je met meerdere studenten in een huis? Dan kun je onderling de kosten ook nog eens delen en ben je helemaal voordelig uit. Zo lease jij heel voordelig een wasmachine! 

Tips om een wasmachine te kiezen

Ok, dus je wilt als student een wasmachine huren. Maar welke kies je dan? We helpen je op weg met onderstaande tips en aandachtspunten:

  • Inhoud: hoeveel was moet erin kunnen? Een handige richtlijn is hierbij dat je bij een studentenhuis tot 4 personen aan 8 kg genoeg hebt
  • Toerental: hoe hoger het aantal, hoe droger de was. Denk hier dus over na. Voor de meeste was geldt dat deze al goed droog is vanaf 1200 toeren
  • Ruimte: een no brainer, want je nieuwe wasmachine moet wel passen
  • Geluid: is je studentenhuis erg gehorig? Kies dan voor een wasmachine die maximaal 75 decibel produceert
  • Programma’s: bedenk welke programma’s je echt nodig hebt en dus wenselijk zijn
  • Energieverbruik: moet je zelf de energiekosten betalen of denk je graag aan het milieu? Let dan ook op het energielabel van de wasmachine. Al zijn onze wasmachines over het algemeen allemaal zeer energiezuinig

Het voordeel van een wasmachine leasen? 100% service!

Naast het lage bedrag per maand is een van de belangrijkste voordelen van een wasmachine huren de uitgebreide service. Zo komen wij hem bij je installeren en krijg je een heldere uitleg. Maar ook als er iets aan de hand is kun je op ons rekenen. We komen hem gratis repareren en bieden een vervangende wasmachine aan bij problemen. Zo kun je altijd rekenen op een frisse was. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw wasmachine gewoon bij jou thuis af!

Direct online je wasmachine huren

Dus wil jij een wasmachine huren voor jouw studentenhuis of kamer? Regel het dan direct online op deze pagina. Heb je nog vragen of staat je gewenste model er niet bij? Neem dan even contact op, we vertellen je graag meer.