Koelvriescombinatie leasen voor je studentenhuis

Een goede koelvriescombinatie is je beste vriend in de keuken (op de vaatwasser na dan). Want wie houdt anders je bier, wijn of voedsel koud? Onmisbaar in je dagelijkse studentenleven én tijdens feestjes. Daarom biedt SmartStudentDeals uitgebreide mogelijkheden om voor een laag bedrag per maand een koelvriescombinatie te huren. Hierbij profiteer je niet enkel van een lage prijs, maar ook van een uitgebreide service waarbij we je koelkast gratis repareren en vervangen indien nodig. Een service waarop jij en je huisgenoten kunnen vertrouwen.

Ook een koelvriescombinatie huren? Bekijk hieronder ons actuele assortiment en regel het direct online. Of klik hier voor een uitgebreid aankoopadvies.

7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren7 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een koelvriescombinatie leasen

Op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie, maar zitten jij en je huisgenoten even krap bij kas? Dan is een koelvriescombinatie leasen de perfecte oplossing. Vaak zijn koelvriescombinaties grote investeringen die je niet in 1 keer kan betalen. Een laag maandbedrag is dan het perfecte alternatief. En je profiteert ook nog eens van een gratis reparatie- en vervangservice.

Daarnaast profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • Je hebt geen gedoe over eigendom: het apparaat is van jullie allemaal. Verlaat iemand jullie studentenhuis? Geen probleem de nieuwe huisgenoot neemt het maandbedrag over 
  • De kosten kunnen onderling gedeeld worden: huur je met z’n vijven de koelvriescombinatie?  Dan betaalt iedereen ongeveer € 2,- per persoon per maand. Een prikkie toch?
  • De koelvriescombinatie wordt bezorgd en geïnstalleerd. Dus sjouwen met dat loeizware ding? Niet door jou in ieder geval
  • Reparaties zijn altijd gratis! Gaat de koelvriescombinatie kapot? Geen probleem wij komen deze de volgende werkdag repareren. Mocht de koelvriescombinatie niet meer te repareren zijn dan krijg je van ons een vervangend apparaat. De biertjes en wijntjes staan dus altijd lekker koud. Laat dat huisfeestje dus maar komen! 

Voor maar een biertje of wijntje per maand ben je verzekerd van een werkende koelvriescombinatie van een topmerk zoals Bosch, Samsung, Zanussi of LG.

Tips om een koelvriescombinatie te kiezen

Ga je een koelvriescombinatie leasen? Dan wil je natuurlijk meteen de juiste keuze maken. Check daarom zeker even onze onderstaande tips en aandachtspunten:

  • Soort koelkast: wil je een kleine koelkast, een Amerikaanse koelkast of een koelvriescombinatie die alles kan?
  • Inhoud: hoeveel wil je erin kwijt kunnen? Zeker als je met meerdere huisgenoten samenwoont is het slim om een grote koelvriescombinatie te kiezen
  • Indeling: voldoet de indeling van de koelkast aan je wensen? Bedenk bijvoorbeeld hoeveel huisgenoten een plateau nodig hebben
  • Energieverbruik: moet je zelf de energiekosten betalen of wil je gewoon aan het milieu denken? Let dan extra goed op de energielabels
  • Ruimte: praktisch, maar belangrijk; meet even op hoeveel ruimte je beschikbaar hebt

Direct online je koelvriescombinatie huren bij SmartStudentDeals

Dus willen jij en/ of je huisgenoten een koelvriescombinatie huren? Kies dan voor onze topkwaliteit en uitgebreide service en regel het direct online. Wil je graag eerst een persoonlijk advies? Bel dan even met de klantenservice. We beantwoorden al je vragen zodat jij de juiste keuze maakt. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw koelvriescombinatie gewoon bij jou thuis af!

En wil je profiteren van extra voordeel? Kies dan voor onze supervoordelige combipakketten om ook een vaatwasser, gasfornuis, wasmachine en droger te huren.