Intreeweek Amsterdam. De introductieweek!

Zien wij jou tijdens de intreeweek van Amsterdam?

Amsterdam the place to be! Tijdens de intreeweek in Amsterdam maak je kennis met dé studentenstad van Nederland, de UVA en je medestudenten. Als toekomstige Amsterdammer leer je de locaties kennen die je echt moet kennen! Ga je in Amsterdam studeren? Dan is dit DE WEEK die je absoluut niet mag missen!

Datum: maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september

Jij kan ons vinden tijdens de Intreespelen op 30 augustus in het Science Park. Dit gaat een sportieve middag worden met allerlei leuke activiteiten. Ben je een voetbal-fanaat? Dan moet je bij ons een balletje komen trappen bij het wasmachine schiet spel. Wij nemen oude wasmachines mee en jij mag proberen om een voetbal in een wasmachine te schieten. En oja.. dat is moeilijker dan je denkt.
 

Studentenverenigingen Amsterdam

De komende jaren zal Amsterdam jou thuishaven gaan worden, een beetje kennis over de stad en een leuke netwerk zorgen ervoor dat jou studentenleven een feestje wordt. Amsterdam kent 25 verschillende studentenverenigingen met ieder zijn eigen karakter. Ben je benieuwd welke studentenverenging bij jou past? Doe dan de kieswijzer. Zo weet je snel genoeg welke studentenverenigingen in Amsterdam bij jou past. 

 


 Slimme studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Studeren, werken en op kamers gaan in Amsterdam zal ervoor zorgen dat jou studentenleven een fantastische tijd wordt. Nieuwsgierig wat jou allemaal te wachten staat of wil je wat handige tips lezen over hospiteren, op kamers gaan of je aansluiten bij een studentenvereniging? Lees daarover op onze blogpagina.

Dan nog wat informatie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Ga je op kamers of woon je al op kamers? Check dan de apparatuur die gezamenlijk wordt gebruikt of die je alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachinedrogerkoelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij.