Keiweek Groningen

Dit jaar gaan wij voor het eerst richting het bruisende Grunn. De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten. Het is de perfecte kans om de stad en je medestudenten te leren kennen. Er wordt gezegd; er gaat immers niets boven Groningen. Wij zijn benieuwd.

Datum: maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus

 

Hoe wat en waar

Tijdens de KEI-week kan je ons vinden op de Vismarkt tijdens ‘Get A Room!’. ‘Get A Room’ staat in het teken van hospiteren en dus opzoek gaan naar je nieuwe studentenhuis. De inrichting is daarbij natuurlijk ook van belang. Heeft je nieuwe huis een wasmachine of wil je een eigen televisie voor op je kamer? Huren is dan een slimme optie. Tijdens ‘Get A Room’ kan je bij ons het wasmachine schietspel spelen en beantwoorden wij jou vragen over het huren van je studenteninboedel.

studentenverenigingen Groningen

Studentenverenigingen in Groningen voor studenten

Je gaat studeren in één van de leukste studentensteden van Nederland; Groningen! Groningen kent vele studentenverenigingen met verschillende karakters. Van groot naar klein, van traditioneel naar vooruitstrevend. Voor ieder wat wils.Tijdens de KEI-week kan je kennismaken met verschillende studentenverenigingen, ga er langs en kijk waar jij je thuis voelt!

 


Slimme studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Studeren, werken en op kamers gaan in Groningen zal ervoor zorgen dat jou studentenleven een fantastische tijd wordt. Nieuwsgierig wat jou allemaal te wachten staat of wil je wat handige tips lezen over hospiteren, op kamers gaan of je aansluiten bij een studentenvereniging? Lees daarover op onze blogpagina.

Dan nog wat informatie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Ga je op kamers of woon je al op kamers? Check dan de apparatuur die gezamenlijk wordt gebruikt of die je alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachinedrogerkoelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij.