UITweek – De introductieweek van Utrecht!

Zien wij jou tijdens de UITweek van Utrecht?

UITweek utrechtZoals ook voorgaande jaren staan wij dit jaar weer in het altijd gezellige Utrecht tijdens de UITweek. De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende studenten die in Utrecht gaan studeren. Van heinde en verre komen de studenten naar Utrecht.

Datum: 14 augustus tot en met 18 augustus

hoe, wat en waar

Op 17 augustus in het Griftpark tijdens de Playground kan je bij ons komen chillen! Kom samen met je UIT-groepje langs om een potje FIFA 2017 te spelen. Of kom lekker hangen om je kater een beetje te laten rusten ;).

Studentenverenigingen Utrecht

verenigingen in Utrecht voor studenten

Naast je studie wil je natuurlijk ook volop genieten van het studentenleven. Lid worden bij een studentenvereniging helpt je om nieuwe mensen te leren kennen en een waardevol netwerk op te bouwen. Tijdens de UIT kan je in contact komen met alle studentenverenigingen in Utrecht. Ga zeker langs alle verenigingen om te kijken waar jij je het prettigst bij voelt. 

 

 


Slimme studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Studeren, werken en op kamers gaan in Utrecht zal ervoor zorgen dat jou studentenleven een fantastische tijd wordt. Nieuwsgierig wat jou allemaal te wachten staat of wil je wat handige tips lezen over hospiteren, op kamers gaan of je aansluiten bij een studentenvereniging? Lees daarover op onze blogpagina.

Dan nog wat informatie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Ga je op kamers of woon je al op kamers? Check dan de apparatuur die gezamenlijk wordt gebruikt of die je alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachinedrogerkoelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij.