Aankoopadvies studenten vaatwasser

Aankoopadvies vaatwasser

Algemeen advies
In een standaard vaatwasser kan je vaak 12 tot 14 setjes borden en bestek kwijt. Voor studentenhuizen is dit een ideale hoeveelheid. Het is altijd fijn om je borden in de afwasmachine te kunnen plaatsen en de dag erna de borden weer warm en stomend eruit te kunnen halen. Wel raden wij aan om in een studentenhuis je pannen handmatig af te wassen, anders is je vaatwasser zo vol. Het is ook een stuk beter voor de kwaliteit van de pan (denk aan anti-aanbaklaag).

Mocht je twijfelen tussen het kopen van een tweedehands vaatwasser en het huren van een nieuwe vaatwasser bij SmartStudentDeals.nl, hieronder vind je een overzicht met de mogelijke besparing op je energiekosten per jaar.

Besparing energiekosten

Extra functies
Met de starttijduitstel optie kan je er voor zorgen dat je de vaatwasser aan kan zetten tijdens het daluren tarief. Dit is voornamelijk handig voor de energiezuinigheid. De grootste kostenposten in een huishouden zijn namelijk de elektronische apparaten. Als je een vaatwasser aanschaft met een Energielabel A+ kan je al tot €30,- per jaar besparen op de energiekosten.

De beladingssensor zorgt ervoor dat de vaatwasser nooit overvol wordt geladen. Dit is voornamelijk om er zeker van te zijn dat je afwas ook echt goed schoon wordt.

Advies voor studenten voor beste vaatwasser.
In een studentenhuis is een afwasmachine een luxe product, want het maakt het leven wel een stuk gemakkelijker! Vaak vinden studenten een vaatwasser te duur om aan te schaffen omdat hij niet echt noodzakelijk is, maar bij SmartStudentDeals.nl kan je hem voor een klein bedrag huren waardoor die barrière weg is! Een tweedehands vaatwasser aanschaffen is bij een vaatwasser niet aan te raden. Doordat er veel water wordt gebruikt zit er vaak veel verkalking die niet te zien is, daardoor wordt de vaat niet echt schoon en gaat de afwasmachine sneller stuk.

De beste afwasmachine die je kan huren is de Bosch vaatwasser, deze is energiezuinig en heeft ook nog de droog efficiëntie klasse A. Dit houdt in dat de vaat die eruit komt ook echt droog is en niet alsnog met een theedoek afgenomen hoeft te worden.