Hoe werkt leasen bij SmartStudentDeals?

Waarom leasen van apparatuur?

Waarom je zou leasen bij SmartStudentDeals.nl? Dat is niet zo moeilijk uit te leggen. Voor een laag bedrag per maand heb je de nieuwste apparatuur in huis staan. Je kan bij ons niet alleen terecht voor witgoedapparatuur zoals koelkasten, vaatwassers, fornuizen, wasmachines en drogers. Al ons witgoed is alleen te lease als je op kamers woont en je moet ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling. 

Het studentenleven is al duur genoeg met collegegeld, de aanschaf van boeken en leuke feesten. SmartStudentDeals.nl is daarom een goede oplossing. Dat lage bedrag per maand is gemakkelijk op te brengen. En: Delen = Slimmer. Helemaal omdat je de huur deelt met je huisgenoten! En je hoeft je geen zorgen meer te maken of de wasmachine of vaatwasser het wel doet. Mocht jullie apparaat kapot gaan zonder jullie toedoen, dan komen wij deze gewoon gratis repareren of zelfs vervangen. Zo houd je meer tijd over voor studeren (en feesten natuurlijk).

Leasen is gemakkelijker dan je denkt. In drie simpele stappen kan de nieuwe wasmachine, droger, koelkast, afwasmachine of fornuis bij jullie thuisbezorgd worden.

 1. Ga naar onze webshop en maak een keuze uit de apparatuur.
 2. Je wordt door ons opgebeld om de bestelling compleet te maken en een leveringsafspraak te maken.
 3. Op het afgesproken moment komen wij jullie bestelde apparaat afleveren en aansluiten. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe jullie het apparaat het beste kunnen bedienen. Vervangt ons apparaat een oud apparaat, dan nemen wij indien gewenst het oude apparaat van jullie kosteloos mee! 

Gaan wij een overeenkomst met SmartStudentDeals.nl aan?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ja jullie gaan een overeenkomst aan met SmartStudentDeals.nl. Maar dat is minder eng dan je denkt want wij regelen een heleboel voor jullie:

 1. Jullie apparaten komen wij gratis bezorgen en installeren. Ook als jullie op de 4e verdieping wonen, geen gedoe met sjouwen!
 2. Vervangt ons apparaat een oud apparaat, dan nemen wij indien gewenst het oude apparaat van jullie kosteloos mee!
 3. Apparaten die kapot gaan of niet meer goed functioneren worden door ons GRATIS gerepareerd. Storingen die voor 12.00 uur worden gemeld, worden de volgende werkdag al verholpen. Je hoeft dus echt niet meer met de was naar je moeder.
 4. Jullie weten precies wat jullie betalen, zonder extra kosten dus ook geen borg.
 5. Willen jullie in de toekomst een apparaat erbij huren dan is dat geen probleem, je kan gewoon een nieuw apparaat bestellen via de website of telefonisch. Ook het volgende apparaat komen wij bezorgen en installeren.
 6. Ga je verhuizen? Maak dan gebruik van onze verhuisservice! Wij verhuizen voor jou de apparaten naar je nieuwe huis.
 7. Gaat de hoofdhuurder weg? Jullie overeenkomst kan je makkelijk laten overnemen door iemand anders. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie.
 8. Aan het einde van jullie leaseperiode ruil je de oude apparatuur in voor een nieuwer model of jullie beëindigen de huurovereenkomst en wij komen het apparaat kosteloos bij jullie ophalen. Uiteraard kan je ook gewoon door blijven leasen voor een laag bedrag per maand.

Heb je nog vragen? Bel dan naar onze klantenservice op 088 712 9010 of start via de website een chat. 

Wat moet ik doen aan het einde van de huurperiode?

Aan het einde van de leaseperiode heb je verschillende opties:

 • Je blijft lekker leasen bij SmartStudentDeals.nl voor een laag bedrag per maand;
 • Je ruilt de oude apparatuur in voor een nieuwer model;
 • Je beëindigt de huurovereenkomst en wij komen het apparaat bij je ophalen.

Let op! Als je de huurovereenkomst wilt beëindigen, dan moet je dit uiterlijk een maand voor het einde van de overeenkomst schriftelijk doorgeven. Na de overeengekomen looptijd heb je een opzegtermijn van 1 maand.