Informatie voor onderwijsinstellingen

SmartStudentDeals Educatie is een label van Elbuco. Elbuco is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam op het gebied van High Service leaseconcepten voor particulieren en zakelijke klanten.

Zo heeft Elbuco ook oplossingen ontwikkeld voor het onderwijs. Als onderwijsinstelling wilt u het beste voor leerlingen en studenten. Logisch. Tablets en notebooks horen daar in deze tijd bij. Ze stellen scholieren in staat om grotendeels het lesprogramma te volgen dat bij ze past. Deze apparaten zijn dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijs, maar het aankoopbedrag voor zo’n tablet of notebook is niet voor iedereen en alle organisaties even makkelijk op tafel te leggen. Zeker niet sinds de basisbeurs voor studenten is omgezet in een lening die ze moeten terugbetalen. Ook gaan deze apparaten wel eens stuk, waarna het probleem zo snel mogelijk opgelost moet worden zodat de leerling of student verder kan met zijn werk. Het SmartStudentDeals Educatie leaseconcept biedt uitkomst.

High Service Lease voor educatie i.s.m. Elbuco betekend volledig ontzorging voor de leerlingen, ouders/verzorgers én de instellingen. Gedurende de looptijd van de overeenkomst mag de klant het apparaat gebruiken waarbij bij eventuele storingen en andere servicevragen Elbuco alle zorg uit handen neemt.

Als onderwijsinstelling of uitgeverij van onderwijsmethodes biedt u leerlingen daarmee een nieuwe mogelijkheid om slim gebruik te kunnen maken van apparatuur waar de leerling of student niet zonder kan. En zolang als de leaseperiode duurt geldt onze volledige en uitgebreide servicegarantie.

Het uitganspunt voor lease proposities van Elbuco is altijd volledige ontzorging maar wel flexibiliteit.

Samengevat de toegevoegde waardes van Smart Student Deals educatie concept:

 • Eén contactpunt voor financiële en operationele zaken voor gebruikers en instellingen: neemt alle services volledig uit handen.
 • Alles volledig in eigen beheer:
  • Klantenservice;
  • Technische en logistieke buitendienst: Swap op locatie mogelijk binnen 1 dag;
  • Voor bijna alle A-merken geautoriseerd reparatie partner;
  • In-house relatiemanagement en debiteuren beheer.
 • Specialist in financiering, facturatie en service op particulieren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Persoonlijke informatie

Bericht

* Alle velden gemarkeerd met een * behoren ingevuld te worden