Introductieweek in Eindhoven

Zien wij jou tijdens de introductieweek van Eindhoven?

Eindhoven intro

Eindhoven de GEKSTE! Ga jij studeren in Eindhoven? Dan mag je deze introductie week niet missen om je nieuwe studentenleven in Eindhoven een kickstart te geven. Tijdens de introductie dagen maak je kennis met de universiteit, de stad en uiteraard het studentenleven.

Datum: 21 augustus tot en met 25 augustus

 

Hoe wat en waar

In Eindhoven zal je ons even moeten zoeken of zie je ons pas terug komen zodra je de foto’s van dat ene leuke feestje ziet bij het E.S.C. Je ziet ons waarschijnlijk ook als je even een plaspauze neemt. Dus zoeken maar!

Het ESC

Het E.S.C is een traditioneel studentencorps en de grootste studentenvereniging van Eindhoven. Deze studentenvereniging bevordert samen met jou de academische en persoonlijke ontwikkeling en is actief aanwezig in het studentenleven van Eindhoven. Het E.S.C is gehuisvest in Sociëteit "Ilium" in het centrum van Eindhoven.


Slimme studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Studeren, werken en op kamers gaan in Eindhoven zal ervoor zorgen dat jou studentenleven een fantastische tijd wordt. Nieuwsgierig wat jou allemaal te wachten staat of wil je wat handige tips lezen over hospiteren, op kamers gaan of je aansluiten bij een studentenvereniging? Lees daarover op onze blogpagina.

Dan nog wat informatie waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Ga je op kamers of woon je al op kamers? Check dan de apparatuur die gezamenlijk wordt gebruikt of die je alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachinedrogerkoelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij.