Kortingscodes bij SmartStudentDeals

Wij bij SmartStudentDeals begrijpen dat een student al genoeg bezigheden heeft. Je wilt je dan niet ook nog eens druk gaan maken over de aanschaf van bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine. Bovendien wil je van je studentenbudget ook nog eens fatsoenlijk televisie kunnen kijken zonder dat je daarvoor extra bij moet lenen van de IB-groep. Onmogelijk? Niet als je huurt bij SmartStudentDeals!

SmartStudentDeals zorgt er voor dat jij voor een laag maandbedrag onbezorgd kunt genieten en het maximale uit je studententijd kunt halen. Geen zorgen over installatie want onze monteur komt je apparatuur aansluiten op een moment dat het jou goed uit komt. Gaat er iets kapot? Onze technici zorgen er voor dat alles netjes gerepareerd wordt. Wasmachine stuk? Je krijgt van ons een vervangend product zodat je je ouders niet lastig hoeft te vallen met de vuile was. Zo simpel werkt het bij SmartStudentDeals.

Kortingscodes voor studenten!

Als student kun je natuurlijk altijd extra voordeel gebruiken. Speciaal voor jou als student geeft SmartStudentDeals daarom regelmatig een kortingscode weg waarmee je nóg meer voordeel op kunt doen! Ben jij ook op zoek naar een goede deal?  Huur vanaf nu bij ons en krijg de eerste twee maanden cadeau. Je huurt dus de eerste 2 maanden helemaal GRATIS! Na deze twee maanden betaal je slechts een klein regulier maandbedrag voor de nieuwste apparatuur en de meest energiezuinige producten van de beste A-merken.

Ook profiteren van voordeel?

Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode SSD-2MNDKK in te vullen in het bestelformulier. Jouw 2 maanden GRATIS huur worden dan direct verwerkt bij het opmaken van het contract. Wil je daarna ook op de hoogte blijven van de beste deals? Houd de website dan goed in de gaten! Regelmatig kun je profiteren van superacties op onder andere laptops, televisies, wasmachines, fornuizen, koelkasten en vaatwassers van topmerken zoals Samsung, Bosch, LG, Zanussi en Miele.