Zakelijk huren

SmartStudentDeals.nl Zakelijk

Sinds 2013 verhuurt SmartStudentDeals.nl met groot succes huishoudelijke – en elektronische apparatuur aan studenten. De kracht van SmartStudentDeals.nl? Kwalitatief zeer hoogwaardige producten tegen een laag maandbedrag.

SmartStudentDeals.nl is onderdeel van Elbuco B.V., Elbuco handelt namens meerdere merken, zoals Computer Care Center en Skala.nl. Skala is opgericht in 1973 en al 40 jaar lang dé partner voor het huren van huishoudelijke en elektronische apparatuur. Jarenlange ervaring en expertise maken ons tot een betrouwbare partner voor al uw witgoed en andere elektronische apparatuur.

Goedkoop leasen voor studentengroepen

Studenten kunnen het vaak niet opbrengen om hoge bedragen te betalen voor nieuwe apparatuur. Bovendien is dat ook niet nodig omdat apparaten zoals wasmachines ook gedeeld kunnen worden. Maar de aanschaf van een apparaat stelt ze veelal voor budgettaire hersenkrakers, want wie is er nu eigenaar? En wat als degene die het apparaat heeft gekocht ons studentenhuis verlaat? SmartStudentDeals.nl voorziet daarom in de behoefte naar betaalbare, maar tegelijkertijd goede A-merk producten. Bijvoorbeeld een wasmachine van Bosch of een droger van Samsung, waar je met alle bewoners van het studentenhuis gebruik van kunt maken.

Nu ook voordelig zakelijk leasen!

De geslaagde introductie van SmartStudentDeals.nl biedt echter ook grote kansen voor de zakelijke markt. Als studentenhuisvestingscomplex bijvoorbeeld, kunt u uw huurders een extra service verlenen zonder zelf risico te lopen. Volledige ontzorging dus voor beide partijen!  Service, garantie en eventueel bijkomende reparatie komen namelijk volledig voor de rekening van SmartStudentDeals.nl. Ook kunt u naast het nodige witgoed de nieuwste televisies of studentenlaptops voor uw huurders faciliteren. Zeker voor internationale studenten kan de huur van een inboedel zeer aantrekkelijk zijn! Tot slot kan de vervanging van oude apparaten door nieuwe energiezuinige producten van SmartStudentDeals.nl de energiekosten drastisch omlaag brengen (en tegelijkertijd onderneemt u op een maatschappelijk verantwoorde manier). Een direct voordeel voor u als ondernemer in uw portemonnee!

U kunt bij SmartStudentDeals.nl terecht voor laptops, televisies, wasmachines, drogers, fornuizen, koelvriescombinaties, koelkasten en zelfs vaatwassers! Uiteraard verhuren wij alleen A-merken zoals Samsung, Bosch, LG en Miele.

Contact

Wilt u meer informatie of advies over zakelijk huren bij SmartStudentDeals.nl? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088-7129010 of stuur een e-mail naar business@elbuco.nl. Wij staan u graag te woord!

 

Persoonlijke Gegevens