SmartStudentDeals.nl: speciaal voor de student!

Wat kan je doen om een studentenhuis goed in te richten? De inrichting zorgt ervoor dat je comfortabel kan wonen in die grote studentenstad. De inrichting moet natuurlijk zo goedkoop mogelijk zijn, aangezien we allemaal weten dat de gemiddelde student een erg bescheiden budget heeft. Meubeltjes ritsel je gratis van je oma en opa of Marktplaats, dat oude leuke kastje geef je gewoon weer een nieuw likje verf. Daarnaast neem je natuurlijk ook veel spullen vanuit huis mee.

Misschien denk je niet direct aan de apparatuur die je gezamenlijk of alleen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser maar ook aan een studentenlaptop en televisie die je wellicht op je kamer wilt zetten.

Wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast en laptop aanschaffen?

En dan ineens besef je dat je een grote investering moet doen om de bovengenoemde apparatuur aan te schaffen. Super leuk allemaal op kamers gaan maar zoveel budget in één keer uitgeven is ook niet gewenst, je houdt liever geld over voor de leuke dingen. Dat snappen wij. Daarom is huren de uitkomst voor iedere student die liever een avondje gaat stappen dan een maand lang thuis spaghetti met tomatensaus eet voor die nieuwe TV, laptop of wasmachine. Zo huur je eenvoudig een koelkast, wasmachine, tv of laptop voor je studentenkamer voor belachelijk weinig geld. Hetzelfde doe je immers ook al om muziek te luisteren (Spotify), om te sporten (sportschool abonnement) en om alle series te kijken (Netflix).

Woon je samen met meerdere studenten? Dan kun je de kosten ook nog eens delen. Ideaal! Wij komen gratis de apparaten bezorgen en installeren, geen gedoe met sjouwen voor jullie. Ook als je op de 4e verdieping woont. Je hebt geen last meer van eigendom want de apparaten zijn van jullie allemaal. Verlaat jij het huis? Dan neemt iemand anders jou maandelijkse kosten weer over. Simpel toch? 

“Wij kopen goedkoop 2ehands!”

Kom jij in een studentenhuis terecht waar de apparatuur al in huis staat of denken jullie goedkoper uit te zijn door tweedehands apparatuur aan te schaffen? Lees dan even het volgende:

Het kan wel eens voorkomen dat je wasmachine of koelkast kapot gaat, vooral als je 2ehands apparatuur gaat kopen. Een monteur bellen om te repareren is dan de oplossing. De monteur kan alleen pas komen over 4 (of meer) werkdagen en je hebt direct hoge reparatiekosten. Daar zitten jullie dan 4 werkdagen zonder wasmachine en een avondje niet stappen om het bedrag te kunnen betalen. Huur je bij SmartStudentDeals.nl een wasmachinedroger of koelkast en gaat deze kapot? Geen zorgen. Wij komen binnen 1 werkdag het apparaat GRATIS repareren. Jullie hebben dus 100% servicegarantie!

Hebben we jullie overtuigd? Bekijk dan hier alle wasmachines en drogers en hier alle keukenapparatuur.  Hebben jullie meerdere apparaten nodig? Bekijk hier dan onze combinatie deals. Speciaal voor jullie samengesteld.