Tv huren voor je studentenkamer zonder BKR!

Met een biertje in je hand televisie kijken met al je huisgenoten? Of lekker met je vriendinnen op de bank hangen voor een romantische chickflick? Dat doe je met de nieuwste smart tv’s van SmartStudentDeals. Bij ons vind je allerlei soorten televisies van topmerken zoals Samsung, Sony en LG die je huurt voor een vast bedrag per maand. Dus geen hoog bedrag, maar gewoon een lekker lage prijs. Helemaal als je samen met je huisgenoten een tv huurt. Dan heb je de nieuwste tv staan voor nog geen biertje per maand. Daarnaast kun je een tv leasen zonder BKR! 

Dus wil jij ook een smart tv leasen? Bekijk dan hieronder onze tv’s en lees ons aankoop advies voor smart tv’s hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online de nieuwste smart tv huren

Waarom een smart tv leasen? Heel simpel. Als je een tv huurt heb je het nieuwste model in huis voor een vaste lage huurprijs. En dankzij de uitstekende service van SmartStudentDeals.nl heb je ook nog eens meteen garantie gedurende de gehele huurperiode. Ideaal voor studenten, want dit betekent dat de tv kosteloos wordt gerepareerd als er iets kapot gaat.

Kan de televisie niet meer gemaakt worden? Dan krijg je van ons gratis een vervangend toestel. Zo mis je nooit meer een voetbalwedstrijd of je favoriete serie. En ook belangrijk voor een tv in een studentenhuis: je kunt ongestoord gamen op je gloednieuwe televisie!

Een tv op afbetaling? Nergens voor nodig!

Snel en eenvoudig een LED tv huren regel je natuurlijk bij SmartStudentDeals. Als student geniet je van verschillende kortingen en krijg je een uitstekende service én de beste garantie. En omdat je elke maand een laag maandbedrag betaalt, ben je niet meteen een bak geld kwijt. Dus maandenlang sparen voor die nieuwe tv of een tv op afbetaling? Nergens voor nodig.

Een smart tv huren in 3 simpele stappen

De nieuwste smart LED tv huren? Dat heb je bij ons in een paar klikken geregeld met de volgende drie simpele stappen:

  • Zoek in het assortiment de tv die bij jullie studentenhuis past
  • Vul je gegevens in of neem contact op met de klantenservice (088 - 712 9010)
  • Maak een afspraak om de tv te laten bezorgen én installeren

Welke tv past bij jouw studentenhuis?

In onze collectie vind je de nieuwste televisies van topmerken zoals Samsung, Sony en LG. Met die kwaliteit zit het dus wel goed. Maar welke tv ga je huren waar iedereen blij van wordt? Let daarvoor even op de volgende tips:

  • De schermgrootte: denk na hoe groot je het scherm wil hebben. In onze collectie vind je tv’s van 32 tot maar liefst 55 inch
  • Resolutie: bekijk welke kwaliteit je wilt hebben. Zo is 4K vier keer zo scherp als Full HD
  • Opties: ga je voor super nieuwe smart tv met allerlei opties zoals Netflix en Spotify of kies je er eentje uit bij onze huismodellen? Die zijn ook allemaal Smart!
  • Aansluitingen: zorg dat je voldoende aansluitingen zoals HDMI hebt voor de apparaten die je wilt aansluiten
  • Ruimte: een grote tv is leuk, maar je moet er wel de ruimte voor hebben

Online een smart tv huren bij SmartStudentDeals

Wil je graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kennen onze tv’s als geen ander en geven jou een helder en eerlijk advies. En staat je favoriete tv er niet tussen? Laat het dan ook even weten, dan kijken we wat we kunnen regelen. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw televisie gewoon bij jou thuis af!

Dus wil jij een smart tv huren met onze uitgebreide service en geen gedoe met een tv op afbetaling? Check dan direct de tv’s op deze pagina en regel het binnen een paar klikken online.