Koelkast huren of leasen voor je studentenkamer

Zoek jij een koelkast voor je studentenkamer? Of een compacte extra koelkast voor in je studentenhuis? Denk dan eens aan een koelkast leasen via SmartStudentDeals. Wij bieden verschillende soorten koelkasten van A-merken zoals Liebherr die je voor een laag bedrag per maand kunt huren. Deze prijs is inclusief een gratis reparatie en vervangservice, zodat jij zeker weet dat je altijd een werkende koelkast hebt. Geen excuus meer dus voor lauw bier of wijn!

Benieuwd naar onze koelkast verhuur? Bekijk dan hieronder onze koelkasten! > aankoopadvies voor koelkasten 

Het gemak van een koelkast leasen

Een koelkast op je kamer maakt je studentenleven echt een stuk chiller. Geen gedoe met huisgenoten die al je beleg of je avondeten opeten. Of een hoop beschimmelde etenswaren die bijna een eigen leven gaan leiden. Gewoon lekker je eigen ding doen. Maar ja, zo’n koelkast is toch weer een investering. En je kunt je geld maar één keer uitgeven..

De oplossing? Een koelkast leasen! Hierbij huur je voor een laag bedrag per maand een spiksplinternieuwe koelkast én profiteer je van een uitgebreide service. Geen gedoe dus, maar binnen een paar klikken geregeld waarna wij hem snel komen leveren en installeren. Kun jij je lekker op andere dingen richten. En is er iets aan de hand? Dan komen wij hem gratis repareren of indien nodig vervangen.

Tips om een koelkast te kopen

Als specialist in koelkast verhuur geven we je graag wat tips om de juiste koelkast te kiezen. Let hierbij op de volgende zaken:

  • Type: er zijn verschillende soorten koelkasten, elk met hun eigen kenmerken. Aan jou dus de vraag of je liefst een compacte tafelkoelkast, een grote Amerikaanse koelkast of een veelzijdige koelvriescombinatie zoekt
  • Indeling: kijk of de indeling van de koelkast aansluit bij jouw wensen. Denk onder andere aan het aantal plateaus
  • Formaat: simpel, maar belangrijk; hoeveel ruimte heb je om de koelkast neer te zetten
  • Energieklasse: moet je zelf de energiekosten betalen of wil je gewoon aan het milieu denken? Let dan extra goed op de energielabels. Al hebben al onze koelkasten een A label, dus dat zit wel goed
  • Geluid: zeker bij een koelkast op je kamer wil je niet dat hij te veel lawaai maakt. Let daarom altijd even op het aantal decibel dat deze produceert

Direct online je koelkast huren

Dus willen jij en/ of je huisgenoten een koelkast huren? Kies dan voor onze topkwaliteit en uitgebreide service en regel het direct online. Wil je graag eerst een persoonlijk advies? Bel dan even met de klantenservice. We beantwoorden al je vragen zodat jij de juiste keuze maakt. Of je nu in Amsterdam, Groningen, Utrecht of Maastricht studeert, wij leveren jouw koelkast gewoon bij jou thuis af!

En wil je profiteren van extra voordeel? Kies dan voor onze supervoordelige combipakketten om ook een vaatwasser, gasfornuis, wasmachine en droger te huren. Zo maak je in slechts enkele klikken de hele keuken van je studentenhuis compleet. Handig toch?

Koelkast huren of leasen voor je studentenkamer | SmartStudentDeals.nl