De nieuwste studenten laptop huren voor jouw studie

Een laptop nodig voor je studie, maar even geen geld? Of wil je gewoon een studenten laptop met uitgebreide service? Lease dan een laptop via SmartStudentDeals! We bieden een uitgebreide keuze aan laptops tegen de scherpste prijzen. Van basic notebook tot laptop met zware specs, wij hebben het voor je.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder onze collectie laptops en regel jouw nieuwe laptop direct online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De perfecte laptop voor jouw studie

Studeren zonder laptop? Onmogelijk. Die projecten typen zichzelf tenslotte niet. En in je vrije tijd wil je natuurlijk ook lekker Netflixen. Daarom bieden we bij SmartStudentDeals voordelige laptops aan die je eenvoudig huurt en in termijnen kan betalen. Van lekker klein en compact tot een school laptop die geschikt is voor Photoshop, AutoCAD en andere zware software.

Waarom een goede laptop onmisbaar is

Een goede laptop is onmisbaar tijdens je studie. Bijvoorbeeld omdat je:

  • Projecten moet maken en uitwerken
  • Projecten moet presenteren
  • Echt niet al je e-mail via je telefoon wil doen
  • Vaak overal en nergens moet kunnen werken
  • Ook in je vrije tijd gewoon een laptop wil

Daarnaast is een school laptop op sommige hogescholen en universiteiten zelfs verplicht. Do we need to say more?

Een laptop kopen? Huren is vaak slimmer...

Maar waarom dan een laptop huren? Simpel: een laptop is megahandig, maar ook duur. En laat je budget als student nou net vrij krap zijn. Daarom is een laptop huren de ideale oplossing. Zo heb je voor een laag bedrag per maand de nieuwste laptop en hoef je niet in één keer een flink bedrag neer te tellen, je kan gemakkelijk in termijnen betalen. 

Daarnaast profiteer je van een mega handige service. Is je laptop bijvoorbeeld kapot? Dan krijg je van ons een vervangende laptop terwijl wij hem gratis voor je repareren. Zo studeer jij lekker door en betaal je niets voor de reparatie. Lekker toch?

Direct aan de slag met je nieuwe school laptop

Al onze laptops voor studenten zijn direct klaar om mee aan de slag te gaan. Gewoon aanzetten dat ding en je kunt ermee aan de slag. Lekker simpel, je hebt tenslotte wel andere dingen te doen.

Een studenten laptop huren? Regel het direct online!

Wil je een laptop huren? Dan wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Hij moet je leven juist gemakkelijker maken. Daarom adviseren we je graag bij de keuze van de perfecte studenten laptop. We kennen het studentenleven als geen ander en kennen de eisen van verschillende scholen. Dus wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer. Of bekijk het artikel De beste laptop voor studenten