Goedkope vakantie fixen

Goedkope vakantie fixen

goedkope vakantie fixen

Tijdens de zomer wil je natuurlijk op vakantie. Maar niet alle vakanties passen in een studentenbudget. Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om een goedkope vakantie voor studenten te fixen. Toch is het soms nog even zoeken. Om het makkelijk voor je te maken zijn hier een aantal tips voor een goedkope vakantie.

Tip #1 Vacation on the cheap!

Start om te beginnen met op zoek gaan naar goedkope vakantiebestemmingen. Online zijn er talloze reisbureaus en websites die vakanties aanbieden. Daar vind je ook talloze vakanties naar goedkope vakantiebestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan Oost-Europa of Zuidoost Azië. Oost-Europa is goedkoop en dichtbij, Zuidoost Azië is ver weg, maar het is er echt spotgoedkoop.  

Tip #2 Jongeren reisbureaus

Naast de gewone reisbureaus zijn er reisbureaus speciaal voor jongeren. Zij bieden goedkopere vakanties aan voor jongeren die graag wat goedkoper op vakantie willen gaan. Een ander voordeel is dat ze extra rekening houden met de interesses van jongeren. Denk hierbij aan Gofun.nl of Beachmasters.nl die allerlei vakanties naar goedkope vakantiebestemmingen bieden.

Tip #3 Work hard but party harder!

Er zijn mensen die een werkvakantie doen. Je kunt bijvoorbeeld als reisleider aan de slag. Er zijn jongeren die voor een paar weken bij een bureau als beachmasters gaan werken om op vakantie te kunnen. Zo kun je na het werk lekker feesten en houd jij er nog een aardig zakcentje aan over ook!

Tip #4 Friends will be friends

Ga met je vrienden op vakantie en maak een pot. Als je met een groep op vakantie gaat heb je meer geld. Daarnaast kun je vaak groepskorting ontvangen.

Tip #5 Back-Up: OUDERS!

Als back-up plan heb je natuurlijk ook nog je ouders. Als je op vakantie wilt, maar je hebt geen geld dan is dat natuurlijk lekker cheap. Moet je wel met je ouders willen kamperen natuurlijk…

Tot zover onze tips voor een goedkope vakantie voor studenten. Meer handige tips om relaxt je studentenleven door te komen en/ of geld te besparen? Hou dan ook zeker ons SmartStudentDeals blog in de gaten.