Ken jij deze kortingen voor studenten al?

Ken jij deze kortingen voor studenten al?

 

Als student heb je het niet makkelijk. Op het moment dat jij je studiefinanciering eindelijk binnen hebt is het alweer bijna op aan collegegeld, de huur van je kamer, boodschappen, feestjes en ga zo maar door. Een bijbaantje is voor sommigen een oplossing, maar dan nog vliegt het geld uit je portemonnee. Wist je dat je als student op heel veel plaatsen korting kunt krijgen? Wij hebben speciaal voor jou uitgezocht waar dat allemaal is. Kijk maar eens hoeveel jij maandelijks kunt besparen!

De CJP pas

Ook wel bekend onder de naam Cultureel Jongerenpaspoort. Het is een kortingspas voor studenten en vergelijkbaar met een collegekaart. Op vertoon van beide kaarten krijg je mega veel korting. Dus als jij overal korting op wil is deze kaart een must-have! Zo krijg je met de CJP pas vaak korting op musea, de bios, theaters, musicals. Daarnaast krijg je ook nog eens korting bij het bezoeken van festivals en concerten, kortom geschikt voor iedere student!

Studentenkorting op je laptop

Als student krijg je korting bij de meest uiteenlopende winkels. Doe een beetje onderzoek en je zult versteld staan op hoeveel producten van echte A-merken jij korting krijgt. Laptops, kleding, studieboeken en noem het maar op, het is allemaal te verkrijgen met hoge kortingen. Zo kun je bij Apple al 10% korting krijgen bij de aanschaf van een laptop en dit gaat om grote bedragen. Is kopen niks voor jou? Dan heb je als student zelfs de mogelijkheid tot het huren van een laptop met speciale studentenkorting!

Goed(koop) verzekerd

Niet alleen krijg je als student korting op je bios kaartje of een paar euro op die leuke broek, je kunt ook ontzettend veel korting krijgen op je verzekeringen. Wist je dat er speciale studentenverzekeringen bestaan? Met name zorgverzekeringen hebben aantrekkelijke opties voor studenten, zo kun je vaak je eigen pakket samen stellen en bespaar je meer dan een paar tientjes per maand, leuk meegenomen toch?

Met korting op die welverdiende vakantie

Als student lijkt het onmogelijk om op vakantie te gaan. Alle vaste lasten die je hebt zorgen ervoor dat je de hoge prijzen van vluchten en accommodaties niet kunt betalen. Maar als student heb je wederom geluk. Er zijn namelijk speciale student-reisorganisaties die vaak tot wel 50% goedkoper zijn dan normale reisorganisaties. Dit maakt het mogelijk om als student ook eens even aan het zware studentenleven te ontsnappen.

Studentenaanbiedingen

Waarschijnlijk ontvang jij die nieuwsbrief ook dagelijks, met talloze aanbiedingen voor studenten. Zo niet? Dan wordt het tijd dat jij je ervoor inschrijft en op de hoogte blijft van alle speciale kortingen. Er zijn namelijk verschillende studentenorganisaties die kortingen regelen voor studenten. Hier zitten vaak de leukste aanbiedingen bij zoals een leuke hotelovernachting voor de helft van de prijs, uit eten in een goed restaurant en zelfs kortingen op festivals die oplopen tot soms wel 75%!

Blijf zoeken naar die studentenkortingen

Zoals je nu weet krijg je bijna overal korting als student, mits je er natuurlijk ook naar vraagt. Verdiep je daarom goed in de kortingsacties voordat jij iets gaat kopen of ondernemen. Kijk eerst eens even op internet en je zult zien dat je weer een leuke kortingsactie tegenkomt. Je wilt toch geen 20 euro betalen als het ook gratis kan?

Tot zover onze tips. Ben je op zoek naar meer handige tips om jouw studententijd door te komen? Check dan ook andere artikelen op ons SmartStudentDeals blog!